Children of Bodom med nytt album


Fredde Jansson 2008-02-29

Här ser vi sångaren/gitarristen Alexi Laiho till vänster och andre gitarristen Roope Latvala till höger under en livespelning år 2007.
Här ser vi sångaren/gitarristen Alexi Laiho till vänster och andre gitarristen Roope Latvala till höger under en livespelning år 2007.

Nu är det finska metalbandet vid namn Children of Bodom, på gång med ett nytt album. Den nya plattan beräknas släppas i slutet på februari.

Bandet Children of Bodom är på gång med en samling nya låtar! Det nya studioalbumet är det sjätte sedan bandets start år 1993, inklusive ett par demoalbum. Det nya albumet kommer att gå under namnet "Blooddrunk". Albumet släpps den 27 februari 2008. Själva namnet "Blooddrunk" bekräfftades den 14 november 2007 på bandets hemsida. Albumet kommer att innehålla nio låtar och fyra cover låtar på andra kända artister och band. En av låtarna, "Tie my rope" är en låt som har producerades ett par år sen, men detta är nu en ominspelad version. Sångaren/bandledaren/gitarristen Alexi Laiho berättade i en interview att det nya albumet kommer att vara lite mer aggresivt textmässigt och lite "trashigare" musikmässigt, detta beror på att när Alexi skrev låtarna så kände han sig ganska aggresiv och uppspelt. Man har redan spelat in två musikvideos till låtarna "Blooddrunk" och "Hellhounds on my trail".

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. \,,/ Kungen 2008-03-03



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus