Adam


2005-09-26

Adam är ganska van att komma till nya skolor för att hans mamma älskar att flytta. En gång så bodde dom i ett annat land men dom fick flytta rätt så fort för att Adam inte fick gå i den skolan för att han inte kunde det språket.
Men efter att dom hade flyttat kom han till en skola som han verkligen ville stanna kvar i för där fanns en jättesöt tjej. Han kom i samma klass som henne och fick till och med sitta precis bakom henne i klassrummet.

Det hade gått en vecka sen Adam kom till skolan och den söta tjejen var bara där första dagen.
Men en dag så kommer fröken in på mattelektionen och säjer att Linda har flyttat. Adams hjärta började plötsligt dunka mycket fortare än vanligt. Han räcker upp handen och frågar om han får gå på toaletten för att han kände tårarna gjorde allt för att få komma ut.
När han var klar på toaletten så gick han till fröken och frågade om han kunde gå hem för han mådde inte bra.
När han kom hem ställde han sig framför dörren och torkade bort tårarna som han hade runt kinden.
Direkt när han kom innanför dörren så skrek han till sin mamma att han ville flytta. Hans mamma sa ju så klart ja för att hon hatade huset och stället de bodde på.
Dom flyttade nästan direkt till ett annat ställe men de blev inte bättre för den skolan han kom i blev han retad och mobbad för sitt utseende och det har han aldrig blivit innan. Så det kanske bara var bra tänkte Adam. Fast han kom hem varje dag med sår i huvudet och fullt med skavsår på benen så var han tvungen att gå kvar i skolan för att hans mamma gillade huset och hon gillade stället att bo på så där fick Adam gå resten av sitt skolliv.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Bra Viktor L 7B 2006-05-31



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus