Taco-man


2019-04-01


Det var en gång i ett land långt, långt borta för mycket länge sedan, långt, långt bort i ett stort och mäktigt rike, bortom sol och måne i den mörkaste grotta i berget Guacamole. Där bodde Taco-man och hans 300 tacos.

Expeditionen från Ljusets rike var klar till den sista etappen fram till det klara vattnet i de Svarta Bergen. Den unge indianen Taco-man var den utvalde som skulle försöka att nå denna godhetens källa. Med sig hade han Taco 1 och Taco 267 och inte minst den ädle prins Taco av De Svarta Salarna. Men ingen av dem fick följa med Taco-man den allra sista biten till Coop för att köpa avokado för att göra guacamole hemma i grottan.

Resan till Coop började år 1524. Taco-man gick före med prins Taco efter sig. Men för att komma till Coop måste dom ta sig igenom isberget som vaktades av Nachokungen som hatade Taco-man för han förlorade en grannfejd för 700 år sen.

Tacosarna kom fram till Nachokungens sommarstuga längst upp på isberget. Taco -man knackade på dörren men ingen öppnade så dom gick in.

På golvet i köket såg dom Nachokungen ligga död så Tacosarna gick till Coop och köpte sin avokado och började gå hem för att göra sin guacamole.

 

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
4. De bästa jag hört. Elev från 8B 2019-08-22
3. Salsa sås Annanas kungen 2019-08-22
2. Hahaha Anonym 2019-08-22
1. Taco berättelse Anonym 2019-08-22



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus