Världens bästa cs-spelare


2005-06-01

Mina drömmar är många: att bli miljonär, bli världens bästa på cs, äga Volvo och mera. Kanske lite konstiga drömmar kanske nån tycker. Men jag tycker det är normalt. Om jag inte bli miljonär som jag inte tror att jag kommer bli, men jag försöker i alla fall. Man kan inte göra mera än vad man försöker.

Typ att bli världens bästa cs-spelare, samma här typ. Man kan inte göra mera än man gör. Jag spelar varje dag och övar och övar att bli bättre och bättre blir jag. Lära sig nya taktiker, lära upp reflexer, lära upp aimet och mycket mera. Kanske svårt att nå toppen. Man kanske skulle börja lite tidigare, typ när man var 11- 13 år. Jag började spela redigt på Internet i sommaren 2004 och började spela pcw (klan krig) för 2 månader sen.
0
Jag har klarat upp en dröm att starta en clan. Kanske bra clan nu, tycker jag. Har vunnit många PCW under denna tid och vi blir bättre varje dag.

Vi har ett mål att komma in på en liga på Internet. (Fraggebite). En dröm vi i clanen har. Om drömmen blir verklig är en annan fråga. Men vi övar att klara att vara i den ligan och att vinna någon match hoppas vi på. Men att vinna ligan tror jag inte på. Det blir en ny dröm senare i framtiden. Man tar en sak i taget.


Nu har jag gått ut högstadiet med ganska bra betyg. Har sökt in på korr på teknikprogrammet och har kommit in också. För att jag tycker att det är intressant med datateknik och jag tror att jag kommer att jobba med datateknik och jag ska dra igenom gymnasiet, sen tror jag att jag ska på högskola eller ta ett sabbatsår. När jag har gått ut hela jävla skolan då börjar det stora livet och man ska klara sig själv typ.

Slut! =)

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
2. PCW kungen gurra 2008-03-03
1. Ovanlig dröm newt 2006-12-04



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus