Mathörnan


Anders N 2006-06-12

Chili och chorizokorvar. 4 port.

300g köttfärs
2 chorizokorvar
2 gula lökar
1 vitlöksklyfta
smör
1 burk krossade tomater ca. 400g
1 tsk salt
½-1 tsk sambal oelek.
2 msk hackad persilja.

Till servering.
2 dl arla köket riven ost (tex) mex.
2 dl lätt crème fraiche
kokta vita bönor
majs chips
sallad

Gör så här
Skär korven i skivor. Skala och klyfta löken
Skala och hacka vitlöken. Stek korven och löken i smör, i en stekpanna. Lägg över det i en gryta och stek köttfärsen så att den blir smulig. Lägg över färsen i grytan och tillsätt de krossade tomaterna, salt och sambal oelek. Låt allt koka ihop några minuter. Strö över persiljan. Servera med tillbehören

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut






Kulturfabriken i Mjällom

Utställning och försäljning av konst och hantverk.


Säsongen, 2013, startar med Vernissage lördagen den 29 juni då de flesta utställarna är på plats. Öppet varje dag, 11.00 till 17.00, från den...

Läs mer

fotoutställning på Nordbo Gård

Bilden visar Anki Hamberg samtalar med några av besökarna

Söndagen den 26 juni, var det en fotoutställning på Nordbo Gård i Ullånger. Det var Anki Hamberg som visade sina foton från Höga Kusten och det var mycket fina...

Läs mer
Utterligare ett djur....

Rökstastrand

Utter <br />Strandskator

Ovanliga besökare på och under bryggan vid sommarstugan i
Röksta


I söndagskväll, 23 maj såg vi det vi trodde var en säl utanför bryggan i Röksta....

Läs mer

Nordbo Gård

Bäverns framfart

Besök hos Nong och hans fru Buaphum i Thailand

« Föreg. Nästa »



Kyrkstigen - Vildmarksleden
Panorama Högberget


Panorama Buskberget

Årets Ullångersbo


Ankrece 09

Film Invigning cykelled


Film spelmanstämma 07


Nisse Vestin

Förstasidan Artiklar
Ullångersbladet
Ansvarig utgivare:   Anders Böhlin
Webmaster:   Anders Böhlin
Redaktion:   Anders, Eileen, Hans, Ida, Olof