Lördagen den 18 november 2017 - klockan 20:11

|

Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »


Kalendarium

Det finns inga kommande händelser i kalendern.

Rödgrön budget 2017 med flerårsplan 2018-2019


Lennart Värmby 2016-06-01

Äntligen klar! Med rejäla satsningar på vårdpersonalen. En budget i balans och med siktet inställt på att få bort beroendet av hyrläkare.
- Det är fast personal som behövs för att ge patienterna en hållbar vård, säger Lennart Värmby (V) och gruppledare. Vi vill också bygga helt ny vuxenpsykiatri på Sigfridsområdet, men om det blir det återigen strid. Avgörande är hur Sverigedemokraterna ställer sig.

Vi vill också få en hållbar utveckling och börjar på arbetet med den nödvändiga miljöomställningen. Regionen ska ha en helt förnybar energiförsörjning år 2050. Ska vi klara det måste vi börja nu!
Sverigedemokraterna avgör inte bara om vuxenpsykiatrin ska få nya och ändamålsenliga lokaler i en skön miljö på Sigfridområdet. Under 2016 har regionen fått dras med en borgerlig budget. Förra året i november gav nämligen Sverigedemokraterna sitt stöd till de borgerliga, när budgeten beslutades! När regionstyrelsen behandlade förslaget om nybyggnad av vuxenpsykiatrin den 7 juni röstade SD för vårt förslag. Återstår att se om de håller fast vid det i fullmäktige 21-22 juni!
Här är budgeten!

Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut


Regionblad 2016

Regionblad nr 1
V Södra Småland | info@vsodrasmaland.se