NÖJE

Veckans Hunk och Babe vecka 41


Haarien Amin Emma Johansson 2015-10-08


Veckans hunk och babe är äntligen tillbaka på what's happening Arlanda! Årets första hunk och babe är ingen mindre än Dominic Dimitrijevic från EK13 och Marie Der Nercessian från SAS14!

Dominic är en sistaårs elev här på Arlandagymnasiet. Han går på ekonomiprogrammet. På sin fritid så spelar han hockey, går ut med hunden på långa kvällspromenader, träffar kompisar och festar riktigt hårt på helgerna!

Han beskriver sig själv som en spontan kille som hittar på allt möjligt på fritiden. Han gillar även bilar, och vi har fått reda på att hans körkort är på G inom en snar framtid har han lovat. Han gymmar även riktigt hårt vilket givit synliga resultat. Men i slutet av dagen så är Dominic ändå en mysig kille som gärna spenderar sin tid med familjen.

Marie går andra året samhällsvetenskapliga linjen. Hon beskriver sig själv som en organiserad person. På sin fritid gillar hon att hitta på saker med sina kompisar.  Hon är även väldigt äventyrlig av sig och säger att hon tycker om att resa och att upptäcka världen.

Maries körkort är också på G. Hon skulle vilja ta det så fort hon fyllt 18. Hon övningskör för fullt! Marie gillar även att gymma på fritiden, och spenderar tid med familjen.

Årets första hunk och babe var det. Finns det någon eller några här på skolan som du vill nominera till att bli nästa veckas hunk och babe? Kontakta då skoltidnigen.

 


Tipsa en vän     Skriv utNÖJE

Veckans Hunk och Babe vecka 51Innan det är dags för jullov och att tacka för det här året så måste vi självklart avsluta med veckans hunk och babe som är Sofia Samuelsson från...

Läs mer
NÖJE

Veckans Hunk och Babe vecka 43Veckans Hunk och Babe vecka 43 är inga mindre än Johanna Holmqvist från SAS13 och...

Läs mer
NÖJE

Veckans Hunk och Babe vecka 41Veckans hunk och babe är äntligen tillbaka på what's happening Arlanda! Årets...

Läs mer
NÖJE

Veckans hunk & babe vecka 48Vi kör som vanligt vidare med veckans hunk & babe här på skoltidningen! Å...

Läs mer

Året som student


Matsedel v.11

Måndag
Köttfärsgyta med potatis
Falafel, tzatziki, potatis

Tisdag
Kycklingpastagratäng Grönsaksgryta med tomat och gröna linser, matvete


Onsdag
Påskbuffé med sill, köttbullar, småkorv, ägg/kaviar, rödbetssallad, potatis Veg buffé med Pinjekorv, bouletter, ägg, rödbetssallad, potatis


Torsdag
Husets rätter


Fredag
Apelsin- och chilibakad fisk, potatis Orientalisk quorngryta med bambuskott, kokt potatis


Senaste från Skolnytt.seWhat´s Happening Arlanda
Ansvarig utgivare:   Andreas Eriksson
Webmaster:   Ola Olson
Redaktion:   Andreas, Henrik , Shewit, Ola