Torsdagen den 6 maj 2021 - klockan 05:46
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
Artiklar
« Föreg. Nästa »

"Loppis har öppnat"


2020-08-10

Lions \
Lions "loppis" har återigen öppet efter några månader då man hållit stängt på grund utav Coronaepidemin. - Nu har vi öppet på lördagar mellan klockan 10.00 till 14.00 fram till september, sen tar vi nytt beslut, säger Bo

Efter några månader då Lions "loppisbutik" hållit stängt på grund utav Coronaepidemin har man nu öppnat igen. Åtgärder har vidtagits och man följer Folkhälsomyndighetens rekomendationer noga.

Lions " loppisbutik " i Karlssonshuset har återigen öppnat efter att man hållit stängt under några månader på grund utav Coronaepidemin. Man börjar lite försiktigt och håller öppet under lördagar mellan klockan 10.00 och 14.00.
- Vi kommer ha öppet under dessa tider fram till och med september, därefter tar vi ett nytt belut. Men det har fungerat väldigt bra för folk är mycket medvetna om hur man ska bete sig, säger Bo Nilsson som berättar att det varit kö för att få komma in i butiken fram till klockan 11.00.
- Vi släpper bara in ett par personer åt gången. När två går ut från affären, släpper vi in två nya, men här är gott om plats. Vi har också anpassat affären med bland annat ett plexiglasskydd i kassan, säger Bo.

För att skydda både kunder och säljare så har man satt upp en plexiglasskiva. Något som fungerar mycket bra enligt Birgitta Mattisson.
För att skydda både kunder och säljare så har man satt upp en plexiglasskiva. Något som fungerar mycket bra enligt Birgitta Mattisson.


På Lions \
På Lions "loppis" tar man bara in ett visst antal personer i butiken åt gången, för att det ska vara tryggt och gott om utrymme för kunderna att röra sig. 


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut


vädret

___________________________

Friman

____________________________

Bygd i Samverkan
ställer upp!
leveranser

Bygd i Samverkan ställer upp ideellt, i samarbete med Ronneby Kommun, med utkörning av varor till de i riskgruppen i Bräkne-Hoby.

____________________________

Hänt i föreningarna

CORONA-INFO:Salsjön


Tipspromenader Silpinge

_______________________

Folder

____________________________


____________________________

Bengt Körling


Ingegerd


Inge Nilsson


Bräkneåns dalgång


Järnaviks skärgård


Bräkneleden

Bräknegrisen


Bygdens folk berättar

Berättelser
Tipsa redaktionen
Skicka insändare
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka ditt arrangemang till braknebygden@gmail.com


Bräknebygden


Det händer i Bräkne-Hoby

Kulturhuset

kyrkan


Ronneby Kommunbygderåd

Ronneby

slu

leader


Silpinge-nytt

Bräknebygden - en bygd i Samverkan. Häradsvägen 1 372 60 Bräkne-Hoby - 0457/80008 - braknebygden@gmail.com - www.brakne-hoby.se

Redaktion: WEBMASTER: Ingegerd Lindén. Lasse Bourelius, Ola Pagels