Torsdagen den 6 maj 2021 - klockan 04:50
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
Artiklar
« Föreg. Nästa »

Johannas "The Lighthouse"


2020-05-04

Johanna Dansdotter Johansson hade en dröm om att själv få arbeta med healing och medial vägledninghealing, en dröm som har blivit verklighet med det egna företaget \
Johanna Dansdotter Johansson hade en dröm om att själv få arbeta med healing och medial vägledninghealing, en dröm som har blivit verklighet med det egna företaget "The Lighthouse".

Intresset för det övernaturliga har alltid varit stort för Johanna Dansdotter Johansson. När Johanna fick reda på att hon hade den mediala gåvan, började hon utbilda sig. Nu har hon öppnat en egen studio "The Lighthouse" där hon ger både healing och medial vägledning.

Johanna är uppvuxen här i Bräkne-Hoby och utbildade sig till personal och beteendevetare. Under några år bodde hon i Stockholm där hon jobbade som bland annat personalkonsult. Men 2003 blev Johanna och hennes man påkörda bakifrån, då Johanna skadade både bäckenet och nacken, vilket ledde till att Johanna blev sjukskriven. Johanna och maken valde också att flytta hem till Blekinge och hamnade i Bräkne-Hoby. Det blev en tuff kamp för Johanna att komma tillbaka, då hon hade väldigt mycket värk. En del i Johannas tillfrisknande kom genom att Johanna träffade Helen Olausson på Spirituellt Center i Ronneby. Johanna var där för att för att få vägledning och för att få healing för sin nacke. Då sa Helen att även Johanna hade förmågan och att detta kunde hon göra själv.


När Johanna Dansdotter Johansson märkte att hon själv hade medial förmåga satsade hon på att utbilda sig för att kunna hjälpa andra.
När Johanna Dansdotter Johansson märkte att hon själv hade medial förmåga satsade hon på att utbilda sig för att kunna hjälpa andra.


Drömmen blev verklighet

Snart började Johanna gå på kurs hos Helen och under tiden växte intresset för det övernaturliga hos Johanna vars farmor var synsk. Drömmen att själv få arbeta med det övernaturliga växte sig också starkare och efter 8 års olika utbildningar kände Johanna att det var dags att ta steget fullt ut. Från och med september i fjol erbjuder Johanna healing, som är ett sätt att fylla på energi för att kunna läkas, men också medial vägledning där hon hjälper personen att t ex lämna en svår period bakom sig för att kunna gå vidare. Johanna har även förmågan att skapa kontakt med nära och kära som gått över till andra sidan. Förutom detta håller Johanna också meditationer.


Det spirituella intresset växer sig allt starkare över hela världen och många kommer till Johanna Dansdotter Johanssons \
Det spirituella intresset växer sig allt starkare över hela världen och många kommer till Johanna Dansdotter Johanssons "The Lighthouse" för att se om Johanna kan få kontakt med någon anhörig som gått vidare.


Livet går vidare

I sitt hus här i Bräkne-Hoby har Johanna inrett ett eget hus som står på gården till sin verksamhet. Här arrangerar hon spirituella kvällar, då hon arbetar med att visa att livet går vidare, men också med bland annat meditationer och healing. Enligt Johanna så är hon fortfarande under utbildning och sättet hon får andekontakt kan vara både genom att hon själv får ont där den avlidne hade ont eller att hon kan se bilder, känna dofter och symboler, men också personer. Sen gäller det för Johanna att tolka det hon ser så att personen som kommit till henne kan bekräfta att det verkligen är hans eller hennes släkting som Johanna har fått kontakt med. Johanna berättar att för henne betyder detta otroligt mycket och att målet och syftet för henne är att få vara en del i andra människors utveckling, då det är fantastiskt att kunna hjälpa någon annan att läkas och komma vidare i livet och att visa att själen lever vidare. Att våra nära och kära alltid är med oss.

 


Kommentera     Tipsa en vän     Skriv ut


vädret

___________________________

Friman

____________________________

Bygd i Samverkan
ställer upp!
leveranser

Bygd i Samverkan ställer upp ideellt, i samarbete med Ronneby Kommun, med utkörning av varor till de i riskgruppen i Bräkne-Hoby.

____________________________

Hänt i föreningarna

CORONA-INFO:Salsjön


Tipspromenader Silpinge

_______________________

Folder

____________________________


____________________________

Bengt Körling


Ingegerd


Inge Nilsson


Bräkneåns dalgång


Järnaviks skärgård


Bräkneleden

Bräknegrisen


Bygdens folk berättar

Berättelser
Tipsa redaktionen
Skicka insändare
Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Skicka ditt arrangemang till braknebygden@gmail.com


Bräknebygden


Det händer i Bräkne-Hoby

Kulturhuset

kyrkan


Ronneby Kommunbygderåd

Ronneby

slu

leader


Silpinge-nytt

Bräknebygden - en bygd i Samverkan. Häradsvägen 1 372 60 Bräkne-Hoby - 0457/80008 - braknebygden@gmail.com - www.brakne-hoby.se

Redaktion: WEBMASTER: Ingegerd Lindén. Lasse Bourelius, Ola Pagels