av elever och lärare på Gemö-/Linnéskolan
Tisdagen den 27 juli 2021 - klockan 11:19
Logga in på redaktionen (Lösenord krävs)*
Förstasidan
Artiklar

« Föreg. Nästa »


Chokladbollar


Joudy Haraba 2017-10-20



 
Mumsiga chokladbollar doppade i färgat pärlsocker.

 

 Jag tycker att chokladbollar är goda och det borde alla tycka!
 

 Ingredienser
  • 100 g smör eller margarin
  • 1 1/4 dl Dansukker Florsocker
  • 1 1/2 msk kakao
  • 3 dl havregryn
  • 2-3 msk starkt, kallt kaffe

Garnering

  • Dansukker Pärlsocker eller färgat pärlsocker

Färgat pärlsocker

  • 3 dl Dansukker Pärlsocker
  • 1 msk vatten
  • Fruktfärg

Rör matfett och florsocker poröst. Tillsätt kakao, havregryn och kaffet. Forma till runda bollar som rullas i färgat pärlsocker. Förvara chokladbollarna i kylskåp.

 


Tipsa en vän     Skriv ut



Sök Sökhjälp
Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka insändare

Kalender

Det finns inga kommande händelser i kalendern.
Älmhults kommun

Vilken skolmat

RSS

Friends

Bibliotekskatalogen

BOKFREAK


Naturvetenskap.org

NE

LANDGUIDEN

Alex

LÄNKAR

Unga fakta

Google

Kolla källan

Multimediabyrån

Skolverket

Vad blir det för väder?

Kamera

ord.se
Gemobladet.se
Ansvarig utgivare:   Kiriaki Hatzikirkou
Webmaster:   Kiriaki Hatzikirkou
Redaktion:   Linda, Minnah, Maggie, Rim, Ludvig, Ängla, Kiriaki, Linnéa, Tamina, Ingrid, Adela, Lia, Lisa, Stina, Abed, Juni, Lova, Love, Alva, Agnes, Amna, Selma, Viggo, Leni, Alva