Måndagen den 17 maj 2021 - klockan 22:17
Sök     Publicerade    Arkiv        Sökhjälp
« Föreg. Nästa »

God Jul och Gott Nytt År


Ingela Eriksson 2015-12-23

Välkommen till Väring tomtegubbe!
Välkommen till Väring tomtegubbe!

Värings intresseförening, som ansvarar för denna hemsida, önskar alla i trakterna kring Väring allt gott. Under Vår i Väring och Julmarknaden samlades många väringsbor i Truvet, respektive församlingshemmet. Föreningar och hantverkare deltog och Väring sydost fiber stämde träff med sina medlemmar. Tack alla som bidragit med sin tid och energi!Vi kan göra stordåd när vi hjälps åt.

Fiberutbyggnad
Under året har fler än 300 hushåll startat med fibertjänster och ytterligare ca 50 lägenheter/hus har möjligheter att ansluta geom att ta kontakt med Väring sydost fiber. Att fiberutbyggnaden skett är viktigt för landsbygdsutvecklingen. Vi vet att flera företag anslutit sig, att flera väljer att jobba hemifrån när det går och att kunder som köper hus föredrar de hus som har fiber indraget.Om inte fastigheten är ansluten är det ine lika lätt och det kostar mer och tar tid.

Tomte från Skövde kommun
För första gången har tomtarna som prytt rondellerna i Skövde även hittat till Väring. Det gläder vi oss åt. Vi känner oss sedda som kommuninnevånare då.

Tipsa en vän     Skriv utVäringsbygden på nätet
Ansvarig utgivare:   Ingela Eriksson
Webmaster:   Ingela Eriksson