Glad alla hjärtans dag!


Tyra Almcrantz 2023-02-14

Westerlundskas kuratorer delar ut uppmuntrande hjärtan och har utlyst en tävling. Första pris är 142 kronor i cafeterian. 
Bild:Tyra Almcrantz
Westerlundskas kuratorer delar ut uppmuntrande hjärtan och har utlyst en tävling. Första pris är 142 kronor i cafeterian. 

Tisdag den 14 februari och alla hjärtans dag är här!
Idag uppmärksammar vi på skolan dem vi tycker om lite extra.


Westerlundskas elevkår har anordnat så man kan skicka en ros samt en kort hälsning till någon man gillar lite extra under alla hjärtans dag. Under några dagar tillbaka har man haft chansen att ”boka” en ros till alla hjärtans dag. Det enda man har behövt göra är att bli medlem i skolans elevkår samt swisha 10 kronor för att sedan höra av sig till elevkårens Instagram om vem man vill skicka hälsningen till.

-       Under rasten idag kom elevkåren med en ros, på den satt det en lapp med en hälsning från min kompis som är på utbytesår i Fuengirola säger Klara Johnsson, elev på Westerlundska gymnasiet.

Hon fortsätter med att förklara att det är kul att kunna uppmärksamma och skicka lite kärlek när man inte har möjlighet till att träffas.

Under tisdagsförmiddagen har kurator Julia Nordenstam gått runt i skolan och lämnat ut pappershjärtan med en uppmuntrande hälsning. På lapparna har det stått allt ifrån "du är fin" till att det finns någon som gillar dig och så vidare. Detta är något som har uppskattats mycket av alla elever.

Under lunchrasten har eleverna på skolan kunnat vara med och delta i en tävling om att vinna ett presentkort i Cafeterian. Tävlingen gick ut på att bidra med ett tips på hur man visar omtanke för någon man bryr sig om.

Så glöm inte att visa kärlek till just den du tycker om lite extra, så önskar vi i redaktionen på WGYnytt glad alla hjärtans dag!


Tipsa en vän Skriv utMatilda Sjöberg (åt vänster) bär en jacka hon köpt second hand, Klara Johnson(mitten) bär ett par skor, glasögon och en väska hon köpt second hand och Sophie Rosetta(åt höger) har en jeans-jacka hon köpt second hand.
Matilda Sjöberg (åt vänster) bär en jacka hon köpt second hand, Klara Johnson(mitten) bär ett par skor, glasögon och en väska hon köpt second hand och Sophie Rosetta(åt höger) har en jeans-jacka hon köpt second hand.

Granskning

En trend som gynnar samhället

Second hand-shopping har blivit väldigt populärt bland ungdomar och visar en positiv inställning till klimatet.  Det visar sig att ca 50 % av ungdomar använder sig av second...

Läs mer
Alva Renman, Maja Sjöö och Linnéa Lindegren har roligt på balen. 

Mer bilder från studentbalen 

I onsdags hölls studentbal på Haga slott och WGY nytt har redan publicerat en hel del...

Läs mer


Vad är en bal på slottet?

Idag hålls studentbalen på Haga slott utanför Enköping. 
Regnet hä...

Läs mer


Gratulerar med dagen Norge! 

Idag är det den 17:e maj, vilket är Norges nationaldag. En av våra journalister...

Läs mer

Olika åsikter kring årets Eurovision!

Fångarna i Gånsta

WGY:s esteter gav konsert på Joar Blå

Nu firar WGY:s muslimska elever Eid

Är 60-talets badmode på väg tillbaka?

Delade åsikter om studentkryssning

Onsdagen den 7 juni 2023 - klockan 05:08
Mest lästa


Senaste från Skolnytt.se

Skicka bildinsändare
Skicka insändare
Kalender
Tipsa redaktionen
WGYnytt
Ansvarig utgivare:   Charlotta Hemlin
Webmaster:   Charlotta Hemlin
Redaktion:   Gustav , Gustav, Tyra, Emmy, Neo, Daria, Daria, Fanny, Nelton, Nicodemus, Ella , Victor, Axel, Wilmer, Mustafa, Evelina, Emir, Emir , Cecilia , Paula , Klara , Malte, Malte, Ella, Ella, Arvid , Elin, Nasrin , Alfred, Liw, Ebba , Ebba, Sophie, Ellen, Clara, Matilda, Matilda, Albin , Linn, Axel , Filip , Oliver , Vera, Chris, Chris