Björseborundan!


bannie 2008-09-21

5 kilometer utan att stanna!

Rundan vi sprang heter Björseborundan. Alla sprang utom lågstadiet. Bästa genomsnittet i en klass blir fotade och fotot hängs sedan upp i fritidsgården. John 9d fick den snabbaste tiden av alla. Rundan var ca 5 kilometer. En del 9:or höll i uppvärmningen. Efter att man hade sprungit fick man saft och bulle, det var gott. Jag, Sanna och Agnes sprang hela rundan utan att stanna! Det var mkt gobbigare på asfalten än i skogen. men jag trodde att rundan skulle vara längre än den var!

_________________________________________________________

Björseborundan

Av DN

Det var den 17 september. Hela skolan sprang bjöseborundan. Den är ungefär 5km lång.

Vi sprang ca 5 km. Den kallas för Björseborundan. Det var år 4-9 som sprang. John i 9D vann, han fick bäst tid.
Den klass som vinner klasstävlingen blir fotograferade.
När vi kom i mål fick vi dricka och bullar. Det var bra uppvämning fast jag hängde inte riktigt med.
Jag tyckte det gick bra, den var inte så lång som jag trodde. Målgången var vid sporhallen. Varje år i september har vi skoljoggen.


Skoljoggen
Av Deiiiihl

Den 17 september sprang hela skolan "skoljoggen". Det är en runda som är ungefär 5 km lång.

Skoljoggen springer hela hög -och mellan stadiet varje år. Innan vi fick starta skulle vi ha en uppvärmning som några tjejer i 9:an höll i. Vi stod i en stor ring och höll på med "huvud axlar knä och tå". Och vi hoppade lite och sprang. Sen starande vi från Sahara. Men jag var förkyld så jag gick bara. Emina skulle inte häller springa så jag gick med henne =D Sen kom vi i måli "sporthallen". Då fick vi vatten och bullar. Vår tid är tyvärr anonym hahaha (A) Jag har hört att det är många som har blivit av med busskort och mobiler och sånt. Jag tycker det är jävligt lågt typ lägre än glocalnet, att rota i andras väskor efter värdesaker. Min kompis blev av med sin mobil som han precis hade fått. Jag vet inte vad jag skulle göra om någon snodde min mobil. Säger bara att jag tycker det är skit av dom som gör det!
Pusshaaaj =)

_______________________________________________________

Run for it

Av Gustav Karlsson

Skoljoggen 2008. Vi sprang Björseborundan.

Björseborundan är ungefär 5km lång. Mellanstadiet var med och sprang också. John i 9D vann med ca 17min. Jag sprang den på 24,25min


5 KM rundan=)

Av Daniel Arvidsson

Alla från år 4-9 sprang.

Alla samlades på Sahara kl 13.30 för uppvärmning. Jhon Sörfort i 9D vann med tiden 17.26 minuter och Selle i 9D kom tvåa med Jesper i 8A eller i 8B på tiden 18.12 minuter. Jag sprang på 43.23 minuter på 5 km.


Joggingrundan

Av det du

Sprang ca 5 km. Det var jobbigt.

Vi skulle springa skoljoggen efter kemin. Innan vi skulle börja springa så värmde vi upp. Det tog ca 10 min. Det var lite jobbigt. Sedan gick starten. Jag gick den. Det var rätt så jobbigt men man kom fram i alla fall. När man kom fram så fick man bulle och saft. Det var gott. Sedan slutade man och gick hem.

HEJ DÅÅ!!!!!!


DEN LÅNGA VÄGEN - JOBBIGT

Av fredrik/spartanaren johanson

Skoljoggen är något som man springer mycket men jag vet inte vad det handlade om.

Det var jobbigt. Jag orkade inte springa :palla säger jag bara. Men på uppvärmningen trodde jag faktiskt nån skulle trilla och alla sprang på honom/henne men en trillade den stackaren säger jag bara men / njja bye:



Skoljoggen

Av 5

Skoljoggen går av staplen varje år. Och eleverna springer med en fasligfart i början med drömen att komma först okej kanske inte alla.

Skoljoggen 4.7 km lång sträka som endel elever springer igenom, joggar eller går. I år var det kallt men vi slap alla fall regnet. Några nior höl i uppvärmningen. Från min sida var det jobbigt men jag joggade mer än vad jag gick. Det var kul men nästa gång måste dom som håller skoljoggen infomera mer om vad man kan lägga sin värde saker UTAN ATT DOM BLIR STULNA:( Men annars var det kul :D

_______________________________________________________

Skoljoggen
Av mupprick

Vi sprang igår.
Vi sprang ca 5 km på Björseborundan. Det var år 4-9 som sprang den 17sep. Det är en klasstävling. När man har sprungit hela rundanfår man saft och bulle. Målgången är vid sporthallen.
____________________________________________________________

5 km rundan

Av MORATRASKFILE FILEN

Skoljoggen

HEJ, JAG VAR RÄTT BRA I STARTEN TYCKER JAG:p,jG SPRANG MED JIMMY, OLIVER, VIKTOR, JIMMY, ALBIN. MIN TID VAR 34:00. JIMMY FICK SAMMA TID OCH VIKTOR FICK 34:02. ALBIN FICK 34:06.

__________________________________________________________

17 sep
Av 95

Björseborundan är ca 5 km.

Hejsan :) den 17 september hade vi skoljoggen och sprang Björseborundan som var ungefär 5 km.Innan vi började så var det uppvärmning tjejeroch en del från 9:an hade det!
__________________________________________________________

Joggingrundan

Jag sprang joggingrundan

Skoljoggen är ca 5 km. Det är för 4-9. Den brukar vara den 17 sep. John i 9D vann. Jag sprang på 34:06. Man fick saft och bullar.

_________________________________________________________

 5 km rundan

Av gäddan fisk

Jag tykte inte det var så jobbigt. Uppvärmnigen var där emot jobbig. JAG FICK TIDEN 34:02. Slut från mig. Hej då.

_________________________________________________________


Joggskolan
Av kajboiiien rääääändell

Vi sprang Björseborundan som är 4,8km!

Det var årskurs 4-9 som sprang. Jag kom tvåa i sjuan och sprang på 21.04. När man kom i mål fick men saft och bullar och sen fick man sluta.

_________________________________________________________

SKOLJOGGEEEEEN
Av .s /

Många från klass 4-9 sprang eller gick Björseborundan, den är ca 5km. John i 9D vann allt. Den klassen som har fått bäst tid om man räknar tillsammans tiderna, den klassen tar dom kort på och hänger upp bilden i fritidsgården. Detta året hade jag ingen kondis alls och det märkte jag för jag bestämde mig innan att jag skulle springa men det blev att jag gick mest. Nästa år ska jag försöka bygga upp min kondis och få mycket bättre tid. Jag gick med en rolig person så allt blev kul för mig iallafall.

_________________________________________________________

the Promenad

5 hela km .. eller nästan iallafall. Det var ganska jobbigt och det tog lång tid.

Efter lunchen skulle vi ha kemi men Pontus Rydell skulle göra något så vi slutade 5 min i 1, en kvart tidigare. Så vi gick till sporthallen och sen ner till Sahara. Sen började uppvärmningen som några tjejer i nian höll i. År 4-9 var med och sprang eller gick. Rundan var ungefär 5 km.
Jag gick med 2 kompisar och min tid blev 46 min tror jag. När vi kom i mål så fick vi dricka och bullar.
det var allt för mig :D heeejsvejs (;

_________________________________________________________

Skoljoggen broder

Detta är ett typiskt sätt att lärare tycker att elever är tjocka.
Det var skoljoggen den 17 september! Det var många som inte hade bytt om, det kändes som att det bara var jag och kungen. Men vi skyndade oss så att vi skulle komma först i början så att vi skulle bli med på kortet, men vi hörde inte när dom sa att vi fick börja för att Jens och Putte försökte komma före oss,hahah!!!! Men annars så gick det bra!:)
Hej då:D

______________________________________________________


Skoljoggen
Av Funkytown Funkytown

Skoljoggen 2008.
Årets skoljogg ägde rum den 17 september. Björseborundan är ca 5km lång. Den klass som har bäst tid hamnar på väggen i fritidsgården. Uppstoppade... Okej, på foto. Sedan fick man saft och bulle. Jag tog ingenting. Fattar inte varför.

_________________________________________________________


5 km att springa :D

Av anonym

Den 17 sep sprang år 4-9 Bjöseborundan den är ca 5 km lång.

I september springer alla elever i år 4-9 en runda som heter Bjöseborundan, den är 5 km lång. Innan vi börjar att springa har alla uppvärmning på Sahara. Det är alltid 9:orna som håller i det. Detta året var det inte alls bra uppvärmning, man gjorde samma sak hela tiden. När man hade sprungit och man kom i mål fick man saft och bullar. Den personen som kom först heter Jhon. Han går i 9D. När alla var ute och sprang var det någon som gick in i omklädningsrummen och tog saker. Vissa blev av men sin mobil och andra sina busskort.:(


Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus