En vanlig dag i skolan för mig


Isac Svensson 2005-09-19

Jag stiger upp någon gång runt 07.00. Då klär jag på mig och äter, det brukar vara typ 2 smörgåsar och ett eller två glas O’boy. Sen så går jag och kollar lite på tv och därefter går jag och borstar tänderna och sen går jag till skolan. Jag åker oftast inlines till skolan. Det tar mig ungefär 10 min att åka till skolan. När jag väl har kommit till skolan så tränar oftast jag lite på att åka på ett hjul. Nu klarar jag åka ungefär 10-15 meter på ett hjul. Sen går jag in och pratar lite med mina vänner. Sedan under dagen har man So, No, matte, engelska, M-språk mm. Vid ungefär klockan 09.00 har vi bullrast, då får vi gå ner till Barbro i matsalen och köpa bulle och juice eller pucko. En bulle kostar 2kr och juice och pucko kostar 4kr.


Vi har även håltimmar på måndagar och fredagar. De är ca 2 timmer långa. Då är vi oftast vid Virres. Det är en liten skatepark som jag och mina vänner har byggt. Där brukar vi vara om dagarna efter skolan. Men vi har endast ett rail (Järnrör) två startramper och 6 lastpallar med en plywoodskiva uppe på och ett leage (en järnkant som man skruvar fast på t ex några lastpallar) och en soffa. Där har vi kul ändå… vissa åker även hem under håltimmarna. Då äter man eller tittar på tv eller kanske sitter lite vid datorn. Sen åker man tillbaka till skolan.

Vid ca 11.30 har vi lunch. Den brukar oftast vara ganska god. Det brukar oftast vara potatis. Men det är även ibland pannkakor, taco, hamburgare mm. Men ibland är det mycket ingen god mat som rotmos, ärtsoppa mm.

Isac Svensson, Jändelskolan

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus