Jändelskolan


Ida Svensson 2005-09-23

Jag tycker inte det är jobbigt att gå till skolan, fast det är ganska tidigt. Jag går upp klockan halv sju. Då klär jag på mej, äter, sminkar mej och borstar håret. När jag är klar med allt detta så är klockan ungefär halv åtta. Jag har ganska långt till skolan och jag cyklar, så när jag känner mej klar, cyklar jag till skolan, på vintrarna åker jag buss till skolan, när det är blött och halt. Vi börjar skolan 08.10.

I skolan träffar man många vänner och man har alltid något att göra om dagarna. Vissa dagar är jätte jobbiga, när man har entimmes lektioner efter varandra utan några raster. Sånt kan vara jobbigt. Och att man inte kan gå och äta när man vill. Ibland kan man ha en timmes rast innan man får gå och äta, Och då ska man äta på tio minuter och sen börjar en lektion. Vi äter kanske klockan tolv vissa dagar, och om man då äter frukost vid sju så är man ganska hungrig.
Mitt favorit ämne är nog gymnastik, då kan man byta om till ”fria” kläder och slappna av. Jag tror det är ganska många som tycker det, kanske inte alla. Dom som jag känner på skolan är ganska sportintresserade så dom tycker om gymnastik. Jag tycker också om SO, för vår lärare där är jättebra.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus