Jändelskolan


Jennie 2005-09-27

Hej mitt namn är Jennie och jag är elev på Jändelskolan. Jag upplever en dag på Jändelskolan som väldigt rolig, jag tycker det är roligt att få komma till Jändelskolan därför att jag får komma hemifrån ibland. Varför jag tycker det är skönt att komma hemifrån är för att mina föräldrar ska skiljas, och det är väldigt jobbigt att vara hemma då, för de bråkar väldigt mycket. Min syster är 6år gammal, och tycker också det är jättejobbigt, hon är också ledsen därför att jag inte är hemma så ofta, hon känner att hon kan prata med mig om allt. Det är rätt så stor ålderskillnad mellan mig och min syster, men det funkar bra. Visst vi bråkar ibland men hon är väldigt lätt att förstå sig på. Jag tycker det är jättekul att ha en så nära kontakt med min syster, det är skönt att hon lyssnar.. Jag tycker man ska ta vara på dem man älskar mest,
För utan dem är man ingenting. Det finns fler jag tycker om väldigt mycket, och det är mina vänner Jennie, Christina, Matilda, jag har fler vänner men de här tre är mina allra bästa vänner. Skulle jag förlora dem vet jag inte vad jag skulle göra.

Det finns en annan sak som är viktig för mig och det är musiken, musik är det roligaste jag vet. På musiklektionerna brukar jag spela el-gitarr, det är super kul tycker jag. Ibland sjunger jag lite, men jag tycker inte att jag har någon fin röst, men då brukar min musiklärare säga: Det viktigaste är inte att du sjunger bra utan att du har skoj… Jag tycker att musik är det roligaste ämnet också, men det finns andra roliga ämnen som till exempel svenska och idrott.

Svenska tycker jag är kul därför att man får skriva mycket och man får läsa, jag tycker om att läsa helst läser jag romaner och dekare. Idrott är kul därför att det är kul att röra på sig, det är nyttigt också.

Det roligaste med idrotten är att spela fotboll, jag spelar fotboll på fritiden också, men just nu får jag inte träna därför att jag är skadad i min rygg, så jag ska åka till en doktor någon dag.

Jag tycker inte om att vara hos doktorn, jag tycker det är läskigt därför det hände en hemsk sak när jag var liten. Nu ska jag berätta vad som hände, Det började med att jag satt och lekte med burk damsugarkulor, jag tog upp en och stoppade upp den i näsa, efter ett tag vill jag tag ut den för det började svida i näsan, men det gick inte den hade fastnat. Så vi åkte akut in till doktorn, där fick jag sitta i ett vänt rum i ungefär en kvart, men till slut kom det en doktor han hade med sig en pincett och han började gräva i min näsa, det var en kittlande men en väldigt obehaglig känsla, därför är jag lite känslig mot doktorer.

Nu har jag inget mer att berätta. Hoppas att ni gillar min story…

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus