Rätt så bra i skolan


Måns Sandgren Jändelskolan 2005-09-27

Jag tycker det är rätt bra i skolan. För det finns både roliga och tråkiga ämnen. Det roligaste är idrott för då får man röra sig hela tiden och det är bra tycker jag. Det roligaste på idrotten är bollspel och gymnastik. Det tråkigaste är nog att man ska springa samma slinga var enda gång. Andra roliga ämnen är NO, slöjd och hemkunskap. Som du kan se så gillar jag mest dom praktiska ämnena. Det tråkigaste ämnet är franska för att man gör nästan samma sak var enda gång som att lyssna på en skiva och sedan ska läraren stanna skivanoch då ska vi elever säga efter den som pratar i skivan.
Andra tråkiga ämnen är engelska och matte. Sen finns ju dom där mittenämnen som är SO, musik och svenska. En sak som jag tycker är dåligt med 8:an är att vi nästan inte har några håltimmar som vi hade i 7:an, men nu har vi ju hemkunskap och det är ett av dom bästa ämnena. Och dessutom är vi inte minst på skolan längre. Något som är dåligt på den här skolan är att det nästan inte finns någonting att göra på rasterna. Jag går ju på Jändel skolan och här finns det jätte bra lärare men som på dom allra flesta skolor finns det även dåliga lärare här. En bra
lärare ska vara bra på det dom är lärare i och dom ska vara rätt roliga så lektionerna blir roliga. Nåt annat som är viktigt med en lärare är att han/hon inte bara hotar med att slänga ut någon om han/hon är väldigt stökig utan också slänger ut han/hon när han/hon varit väldigt jobbig.

En dålig lärare är en lärare som är tråkig och gör samma sak var enda lektion. En dålig lärare är också för sträng och bara ryter till eleverna istället för att slänga ut honom/henne.
Självklart är en lärare dålig om den inte kan något om ämnet och är dålig på att lära ut.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus