Till Benny


Rebecka 2010-06-01

Din föreläsning var väldigt bra, den berörde mig väldigt mycket. Jag har aldrig riktigt förstått hur allvarligt det var, men nu när du berättat hur hemskt det var, hur många människor som faktiskt dog, och fick se döden så nära förstår jag bättre.

Så mycket du har sett, kommer nog aldrig någon annan människa att få se och uppleva. Du måste vara en väldigt stark person inombords, det är inte många människor som klarar av att stå och berätta om en sån här dramatisk händelse så bra som du gjorde det. Men jag själv personligen hade nog också tyckt det var skönt att prata och berätta om det som hänt och visa andra människor hur illa det egentligen var. Kan vara väldigt jobbigt att hålla allt inombords också, så jag förstår dig att du vill ut och berätta om detta.

Du lärde mig verkligen mycket, hur förintelsen gick till, du berättade allt så himla bra. Och en sak kan du vara säker på, jag kommer aldrig att glömma det du berättade om utan bära med mig det hela tiden. För du lärde mig verkligen något stort. Tack för att du ville komma hit och berätta!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus