Hej alla i 7-ans arbetslag


Ann-Christine 2006-03-16

Snart kommer ”a wildcat” ifrån New Jersey och hälsar på oss. Han heter Socks och är en maskot ifrån en skola i New Jersey. Den kommer att besöka skolor runt om i världen och den har med sig lite information om deras skola/land. Vi är det första landet han kommer till.

Vi ska sedan fotografera maskoten i olika situationer här i skolan och i Torsås by, för att elever i andra länder ska få en bild utav vår vardag. (Den kommer alltså att skickas vidare till fler länder). Vi kommer också att skicka med liten info - lite text till bilderna.

Vill du som lärare bidraga med något så är du välkommen, men känn dig inte stressad över att det är ytterligare något nytt på gång……

Det mesta av vårt arbete är redan gjort. Vi har redan skrivit mycket om vår skola och Torsås i Torsåsnytt, som vi kommer att skicka med. Några elever kommer att skriva ett personligt brev där de berättar om sig själva och vår vardag. Jag har fått 20 adresser till elever ”over there”.

Men vi behöver fler bilder. Bilder ifrån de praktiska ämnena är jättebra. Likaså bilder utanför vår by, som är representativa för Sverige.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus