Knäck


Anton 9D 2008-03-19

2 decilitres sugar. 2 decilitres light syrup. 2 decilitres whipped cream. 1 tablespoon margarine or butter. 3 tablespoons of sweet almond. Do like this: 1.Mix sugar, syrup and whipped cream in a saucepan. Boil in high temperature for 15-20 minutes. 2. Pour some of the hot mixture in a cup with cold water in. If you can make the mixture to a small ball then it’s ready. 3. Put the saucepan aside and add margarine and almond. 4. Pour the mixture in small forms.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus