Publicera andra människor på nätet


Secret Service 2012-09-18

Jag tycker ärligt talat att man borde få publicera andra människor på nätet. Då menar jag i bilder. Det beror förstås på vilken sorts bild det är. Det är ju ingen stor grej. Om man vet att det är en stötande bild, då lägger man ju inte ut den, eller hur?

 Alltså jag vet att det finns kräk som faktiskt gör det, det får man inte göra. Det är ju lite sorgligt om man har andra vänner på nätet och vill berätta om sin dag för dem, och då får man inte säga några namn. Liksom, ”jo jag va med person A idag, och igår med person B”, det låter ju inte klokt.

Vi borde vara eniga och förståeliga, och med det menar jag, alla borde vara med i det internationella sociala systemet på nätet, utan att gömma sitt utseende för dem man litar på och att man borde veta ifall en person vill att du lägger ut en bild på dem bara genom att se på bilden. Jag vet att jag skulle såra en kompis genom att lägga ut en hemlighet eller en pinsam egenhet på internet, då gör ju inte jag det utan tillåtelse.

Tänk dig i framtiden, alla stunder du har haft med dina vänner, som inte är förevigade via internet bara för att dom inte ville läggas ut! Dom blir ju bara bortglömda med tiden till slut. Och det är ju synd. Va inte så himla känslig angående detta! Kom ihåg bara att INTE lägga ut något stötande, då förtjänar du en ilsken folkmassa!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus