Stoppa djurförsök!


Arne alligator! 2022-12-05

Sluta testa era produkter på djuren. Djuren ska också ha rätt till ett bra liv utan smärta. Vi människor testar alldeles för mycket produkter på djuren.

Djuren hålls instängda i små små burar. När djuren hålls instängda i små burar får de ingen mat och det är djurplågeri. Vi testar våra produkter på djur som vi själva ska ha på oss, så varför testar vi det inte på oss människor istället? Vi testar mycket mediciner på djur istället för oss människor. Djuren kan bli allvarligt sjuka och i värsta fall dö. Är det så vi vill ha det att djuren dör bara för att vi ska få ett bra och lyxigt schampo.? När vi provar mediciner på djuren så kan det bli förlamade. När vi testar ögonprodukter på djuren blir oftast deras ögon inflammerade.

Detta måste få ett stopp omedelbart. Alldeles för många djur dör av detta och det är inte okej att vi människor gör som vi gör bara för att vi ska få lyxshampon. Allt fler produkter börjar bli veganska vilket betyder att man inte testar på djuren, fast vi är långt ifrån att sluta helt från att testa på djuren. Men det är en bra början.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus