Alla åttor och nior skulle kaxa och slå oss sjuor


Sebbe 9B 2008-03-31

Högstadiet har varit bra! Allt har varit lugnt och bra.

Jag kommer ihåg första dagen i sjuan. Man var lite nervös när man kom till skolan. Man tänkte att första dagen åker man säkert in i häcken och sen att alla åttor och nior skulle kaxa eller slå oss sjuor. I sjuan var vi mest i klassrummet, det var lugnt och bra. Sen i åttan kom lite mer prov så det blev lite svårare men det gick bra i åttan. Åttan var rolig. Man hade lärt känna sina klasskompisar bättre och lärarna så det var bra.

I början av nian var allt bra, det har blivit mer sammanhållning i klassen. Det var bättre än i sjuan och åttan. Det var rätt lugnt i nian till jullovet sen efter nyår så har det blivit mer prov och det har varit rätt jobbigt. Vi har ju haft övningar till nationella proven sen efter jullovet.

Jag tror att de här veckorna kommer gå rätt fort. Det kommer nog vara rätt mycket pluggande till prov och det, men det gör inget högstadiet har varit den roligaste skoltiden. Lärarna och alla mina kompisar har varit jätte trevliga. Det kommer bli rätt tråkigt när man går ut nian nu när man han lärt känna alla i klassen och att man har lärt känna lärarna.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus