Andra stod runt och skrek fight


Gustav 9B 2008-03-31

Första dagen i 7: an så började jag att gå upp på morgonen och duscha och äta lite. Sen gick jag till skolan med min bror Sebastian som gick i nian, för jag var lite rädd för dom andra niorna.

Men i alla fall så gick jag med min bror till mitt klassrum och kollade in klassrummet. Sen gick min bror och jag var själv för att jag kommer alltid först. Men sen kl.07.50 så kom Danne som jag var med mycket i mellanstadiet.
Och sen började högstadiet.

Först var vi ganska så blyga och vågade inte prata så mycket. Men efter kanske 1-2 veckor så kände man varandra ganska så mycket. Och jag tror att många som gick i 7: an blev ganska så käftiga, även jag. Men längre in i 7:an så blev man mer käftig och det blev dom andra också och det var en del som började slås och andra stod runt och skrek FIGHT hela tiden. Och det var en del som slängde ner en person i soptunnan fast det var bara papper där i men ändå. Och sen när det kom en lärare så var alla så oskyldiga och det fattade jag inte varför alla var för det var ju allas fel, för det av ju ingen som sprang och sa till lärarna att det var några som slogs. Fattar inte vad alla tänkte med.

Åk 8

Då började man mogna även dom andra fast jag tror att det var lite bråk kvar då men då va det inte så kul som det va i 7: an. Och då blev det så att man fick flera läxor och flera prov och man började tänka på betygen så man började sköta sig. Man började plugga mera. Jag fick bra på proven oftast g men några vg. Men en dålig sak som hände var att Agneta slutade för hon var duktig på so och matte. Hon slutade för att hon blev erbjuden pension i förtid tror jag.

Åk 9

Då började jag få bättre och bättre betyg och det va kul. Men nu är det inte alls likadant som i 7: an eller i 8: an och det e mycket roligare för vi har fått lite nya yngre lärare och det e bra tycker jag.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus