Det bästa är att man lärt känna fler personer


Sofie 9B 2008-03-31

När man började 7:an så var nästan alla blyga, vi var väldigt stökiga i 7:an tycker jag. Vi var också väldigt omogna, vissa utav tjejerna sprang runt och skrek och trodde att dom var så snygga fast vissa utav tjejerna gör det fortfarande.

Det var många tjejer och killar som klagade på oss andra om vårt utseende men vad jag vet nu så tycker jag att vi inte bryr oss så mycket om varandras utseende men det är fortfarande några tjejer som gör det.

Jag tycker att tiden har gått väldigt fort sen första dagen i 7:an. Det bästa är att man har lärt känna fler personer, men det finns fortfarande några tjejer i 9:an som jag inte gillar. Det är många som säger att 8:an är ett jobbigt år i högstadiet men det tycker inte jag, jag tycker att 8:an var ett roligt år.

9:an är det jobbigaste året utav alla eftersom att vi har en massa prov nu, bland annat nationella prov. Just nu har vi många redovisningar som är jobbiga, jag tycker nämligen inte om att stå framför en hel klass. Det är nog flera stycken i 9:an som tycker att det är jobbigt, men ändå har vi några lärare som tvingar en till att göra det. Men det finns fortfarande några lärare som är mina favoriter bland annat Sten Bondesson och Anders Petersen (John Travolta).

När jag har slutat 9:an hoppas jag att jag kommer in på den skolan jag vill, alltså Ingelstorp. Jag vill ju bli djurskötare och det hoppas jag att jag blir också.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus