Det ska bli kul att börja i en ny skola


Nazif 2008-04-18

Dessa tre år här i Torskolan har varit bra. Det har varit jätte kul med 9a, vi har haft kul tillsammans.

Jag kommer ihåg att då jag började 7an så var jag ganska blyg, vågade inte säga så mycket eller att göra så mycket, men nu i 9an är det mycket bättre. Man var ju rätt nervös när man skulle börja 7an, ett nytt steg i livet helt enkelt. Nu skulle man ju få betyg och allt. Dom första veckorna var jag jättenärvös, man lärde känna nya vänner.

Men jag fick massa vänner rätt fort och det är jag glad för. Jag kommer ihåg alla fighter vi hade, det var töntigt och om man kollar tillbaka nu så fattar man hur töntigt det egentligen var.
Sen blev det ju mycket bättre med det tycker jag. I 8an var det också mycket bättre, fast det var rätt stökigt.

Jag tycker ändå att 9an har varit roligast, jag vet inte varför . Det känns som att det har gått snabbt, men det har gått slött tycker jag.
Det ska bli kul att börja i en ny skola, kommer ju att sakna massa vänner, ska bli skönt att komma till en annan skola efter 3 år. Jag ska gå på Johan Bauer, IT programet, är intresserad av datorer. Hoppas att det inte är lika jobbigt med prov och läxor sen på gymnasiet. Jag kommer ihåg när man skulle börja högstadiet då sa lärarna i grundskolan att man skulle ha läxor varje dag på högstadiet, men jag tycker inte alls att vi har haft så mycket läxor, det har varit lagom.

Jag ser fram emot att börja på John Bauer, det kommer att bli annorlunda. Men det kommer nog bli skönt att få byta skola också, få träffa nytt folk och jobba annorlundare. Men kommer nog att sakna Torskolan, alla vänner och allt. Där har du lite om mina 3 år i Torskolan, det har varit kul. Hejdå :)

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus