Drömmar


Elev 9C 2011-03-09

www.flickr.com creative commons by mamassage
www.flickr.com creative commons by mamassage

Jag drömmer olika saker varje natt. Ibland minns jag dom och ibland inte. Vissa av mina drömmar känns som verklighet men jag har också lustiga drömmar. Drömmarna jag har brukar ha ett litet sammanhang med det som har hänt under en närmre tid.

Mardrömmar är hemska och man vaknar med hjärtat i halsgropen och ibland kan man vakna svettig, man har då kanske drömt att man har jagats eller har varit väldigt rädd i drömmen.

Jag drömmer inte mardrömmar, i alla fall inte som jag kommer ihåg.
Jag har en mardröm som jag drömde som liten. Jag gick i första klass kanske. Det äckliga med den drömmen ar att jag aldrig glömmer den. Jag kanske aldrig glömmer den helt?

Ibland sitter man kanske på en lektion och dagdrömmer. Dagdrömmar handlar om sånt man är intresserad av, tycker om och sådana saker som man gärna vill ska hända i framtiden. Jag fastnar ibland med blicken på något bord, en stol eller liknande på dom lektionerna som inte intresserar mig ett dugg. Då drömmer jag mig bort eller om något men på dagen har man ju full kontroll över sina drömmar.

Mina dagdrömmar handlar om framtid eller hur något hade blivit om jag hade gjort på ett annat sätt. Kan ibland ångra mig varför jag inte gjorde si och så. Min dröm, den jag har i mitt huvud och gärna vill uppleva, är mitt framtida liv och alltså inte någon ”sovadröm”. Min framtid är att driva en egen hårfrisörsalong och tjäna bra. Jag vill också gifta mig och inte skilja mig.

Jag vill ut och resa en hel del. Thailand, Hawaii, Turkiet och Spanien är fyra resemål som jag gärna vill besöka. Egentligen vill jag åka dit för värmen men jag älskar de vackra haven, blommorna, shoppingen och mycket mer. Om jag blir frisör vill jag gärna tävla i yrket och kanske åka till U.S.A. eller något annat land med fin, rolig och annorlunda inspiration. Thailand och Kina skulle vara riktigt kul att åka till och se deras frisyrer på tävlingar, det skulle vara jätteroligt!




Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus