Drömmar är viktiga


Elev 9C 2011-03-14

www.flickr.com creative commons by Toni Blay
www.flickr.com creative commons by Toni Blay

Drömmar är viktiga. En dröm när man sover är oftast för mig som jag vill ska hända eller något som har hänt, fast i drömmen görs det om till min fördel. I vaket tillstånd är drömmarna viktigare för mig än när jag sover.

Drömmarna i vaket tillstånd hjälper mig att kämpa igenom det jag tycker är svårt i skolan tillexempel tyskan och kemin. Jag vet om jag kämpar och ger allt jag har i dom ämnena så ger det resultat. Drömmar är något man behöver, i alla fall jag, för att kämpa och hålla fokus på det jag behöver jobba extra i, och sovande bara för att koppla av och glömma allt bara över natten och orka fokusera på alltsammans nästa dag.

Dom drömmarna jag kommer ihåg mest är dom som jag gillar eller hoppas ska hända i framtiden. Visst, jag kommer ihåg mina mardrömmar också, men det är sällan jag får mardrömmar längre. Men när jag väl får en mardröm så händer det oftast något illa i mitt hem eller någon plats jag gillar. Men jag hade fler mardrömmar som liten, men jag hade fler mardrömmar som liten men idag har jag nästan aldrig några mardrömmar längre.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus