Få tillbaka mitt vanliga liv


Malin P 2008-04-20

Min högsta dröm kanske många tycker är simpel men för mig är den det som betyder mest, som jag strävar efter, som jag drömmer om.

För det första vill jag få tillbaka mitt vanliga liv där jag inte behöver tänka extra noga om jag ska göra detta för att jag kan få ont. Jag vill kunna göra en impulssak utan att min kropp ska säga ifrån efteråt. Men något som är ännu större än detta är att jag vill att folk ska tro mig när jag berättar om hur det är. Jag vill att dom ska försöka hjälpa mig att komma tillbaka, bli mig själv igen utan dessa problem som många inte tycker är något problem om man ser till hur hemskt många andra har det. Men för mig som är inne i själva situationen är det ganska tungt ska ni veta. Att alltid alltid tänka.

Jag har inte tänkt så lång in annars på mitt liv. För jag vet att om jag har för många planer nu blir jag bara besviken sen när något hinder dyker upp. Man kan aldrig i förväg veta hur morgondagen ska se ut.

Innan tänkte jag mycket på hur jag ville ha det senare i livet, men har nog lagt det mesta av dom drömmarna på hyllan eftersom man hela tiden förändras. Sånt som var min största önskan innan bryr jag mig kanske inte alls om idag. Därför orkar jag inte sitta för mycket och tänka ut varenda steg i mitt liv, för jag vet att det ändå inte kommer att bli så sen. Jag lever för det mesta dag till dag.

Jag har mycket i mitt huvud redan nu utan att ha planerat mitt liv. Många kan tycka att jag inte bryr mig om min framtid nu när jag inte har så mycket planerat men visst gör jag det. Men man vet ju aldrig om man lever nästa dag därför vill jag inte sätta mål, mål som man kanske aldrig hinner med att göra. Då är det bättre att ha dött utan alla dessa förväntningar som man ändå inte hann med.

Detta kan låta lustigt till många men det ändå jag vill är att få leva. Jag vill leva tills jag kännt att jag har levt mitt liv. Och när jag dör låt mig då få dö utan att plågas.

Detta är mina drömmar…

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus