Klassrummet där alla våra minnen finns


Oliver 9A 2011-06-08

Det har varit både roligt och jobbigt dessa tre åren. I 7:an fick man lära känna nya vänner. Jag kände kanske bara sex stycken då. Men nu i 9:an känner jag alla, i både a, b och c-klasserna.

De här åren har gått sjukt fort eftersom det det har varit så roligt, förutom alla prov, läxor och nationella vi har haft.

Jag hoppas de nya 7:orna kommer att trivas i vårt klassrum, klassrummet där alla våra minnen finns från alla de tre åren som vi har gått på högstadiet. Så man får väl hoppas ni inte tar sönder för mycket.

Det är väldigt många som säger att 8:an är det tuffaste året på högstadiet, men det är "bullshit" tycker jag. Jag tycker 9:an är det absolut jobbigaste året på högstadiet, för att det är då alla nationella prov kommer och så är det prov nästan varenda vecka.

Rasterna har varit bra. Det man nästan gör hela tiden då är att gå ner till fritidsgården och träffa kompisarna, istället för att vara instängd i klassrummet och spela på en dator. Man förlorar så mycket av livet om man sitter där tycker jag.

Det jag ångrar att inte gjorde mer var att plugga. Det är svårt nu i högstadiet och det blir bara svårare och svårare hela tiden. så jag hoppas ni blivande 7:or pluggar hårdare än vad jag gjorde för att komma in på det gymnasiet ni vill.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus