Krönika


Jonathan 2007-06-04

Jag tycker att nazister är knäppa i huvudet. Jag tror nog inte vad dom vet vad dom pratar om riktigt. Nazister tycker att Sverige blir utrotat av invandrare. Då kan man ju inte ha alla hästar hemma.

Jag menar det är ju inget fel på deras religion och hudfärg. Att dom sätter dom i koncentrationsläger och gasar dom till döds, som Benny Grünfeld sa.
Han lyckades överleva koncentrationslägret. Det tycker jag var väldigt imponerande, efter allt man har hört om lägret. Det är också väldigt imponerade att han är ute och berättar om allt han varit med om. En av anledningarna till att han gör det är nog att han inte vill att barnen i skolan ska bli nazister och att dom ska göra något åt det. Gruppen NSF är ju nästan värst av alla, dom samlas på möten och snackar skit om invandrare, judar och mörka människor. Mordet i Mallexander var Andreas Axelsson som bodde i Torsås med på. Man kan ju inte tro att någon från Torsås skulle göra något som elakt. Men han hade nog helt enkelt lite för svårt att säga nej.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus