Lärarna har varit rätt bra, i alla fall de flesta


Michael 9B 2008-03-31

Jag tycker att högstadiet varit ganska kul. Det har nog varit roligast i 9an för det känns som om sammanhållningen i klassen varit bättre detta sista år än i 7an och 8an.

Jag kommer ihåg första dagen i 7:an. Man var lite nervös för man kände ju inte alla och man trodde nog att det skulle bli lite hårdare med prov och läxor men det tycker jag inte att det blev. Tycker nästan vi hade mer läxor i 6:an än vad vi har nu! 7:an var nog det lugnaste året då hade man inte speciellt mycket prov. 8:an blev det lite värre men inte speciellt svårt i alla fall.

Nationella prov

Höstterminen nu i 9an var inte speciellt jobbig alls, tycker inte att vi hade några prov alls knappt. Men nu på vårterminen har det blivit värre med dom nationella proven och det har ju varit rätt mycket träning till dom nationella också. Jag tycker inte att man känner någon större press på sig att man måste prestera för att komma in på den linjen man vill för man borde ju ha haft samma press på sig alla dom åren vi gått här? Fast för dom som kanske inte har så bra betyg som dom måste för att komma in på den linjen som dom egentligen vill så kan det ju vara en väldigt stor press.

Inget fjäsk

Lärarna tycker jag också varit rätt bra i alla fall dom flesta. Dom har inte tagit emot fjäsk som en del elever försöker att förbättra sina betyg med.
Fast det blir nog roligt att sluta högstadiet för gymnasiet är ju mer ditt egna val och du är ju inte tvingad till att gå där så det blir ju på ett annat sätt.

Roliga minnen

Men man kanske kommer att sakna det i alla fall. Det finns ju många roliga minnen till exempel när en del lärare blivit skitsura på oss då har man ju i alla fall fått sig ett gott skratt!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
1. Bra Emil 2008-04-02



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus