Lärarna hjälper en när man behöver hjälp


Hannes 9B 2008-03-31

Jag var jättenervös när man skulle träffa sina kompisar som man skulle gå tillsammans med i 3 år.

När jag kom hit till Torskolan så var jag inte bra på engelska eller matte men nu är jag bra i dom ämnena. Klassföreståndarna har varit jättetrevliga men vissa har ju slutat. Det var inte roligt att höra.
Jag har trivts bra på högstadiet. Lärarna är jättetrevliga och dom hjälper en när man behöver hjälp! I åttan var vi på läger skola på Öland. Men jag var inte med för jag var sjuk.
Men när vi började nian så fick vi två nya klassföreståndare och dom är jättetrevliga och snälla. Det är trist att sluta nian. Men man måste gå vidare i livet. Jag har utvecklat mej i vissa ämnen t.ex. träslöjd, svenska, matte och engelska. I nian är alla nationella proven och det är inte roligt. Och nu har jag massor av kompisar. Det har varit en bra tid på högstadiet. Men jag ska tacka alla dom lärarna som har hjälpt mej under tiden på högstadiet. Ett stort tack!!

Torskolan är en liten skola det finns mycket större. Men jag fick nöja mej med Torskolan. Men det blir jättenervöst att börja på gymnasiet. Det blir en ny skola och nya kompisar man träffar.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus