Mina drömmars drömmar


Malin B 2008-04-20

Många skulle nog tro att min största dröm är att få vara med i OS i skytte men så är det inte, för att jag vet att det kan jag göra. Jag är redan en av de bästa skyttarna i Sverige och vet mycket väl att jag kan gå längre. Men min dröm är att leva ett bra liv, kanske en löjlig dröm men så är det faktiskt.

Och hur är ett bra liv kan man undra. För mig är att komma in på den linjen jag vill gå på, Barn och fritid och där vill jag trivas, skaffa många vänner och får bra betyg. Innan jag börjar högskola ska jag ha tagit OS guld och ha tjänat jätte mycket pengar. Sen ska jag börja på högskola i Kalmar och utbilda mig till sjuksköterska. Och även specialisera mig inom cancer eller hjärtsjukdomar. Jag ska bo kvar i Kalmar i min lägenhet som jag skaffade i början av gymnasiet. Om jag inte förstås har hittat kärlek åt annat håll i Sverige. Men helst skulle jag vilja ha en hantverkare kanske snickare några år äldre, han och jag ska skaffa ett hus i Kalmar. Där ska jag jobba på sjukhuset och han ska ha egen firma. Vi kanske ska gifta oss, jag vet inte om jag vill. Efter att vi har gift oss ska vi flytta till Häggemåla där jag är uppväxt där han bygger ett hus åt oss. Vi ska ha en hund och en katt. Som grannar ska vi ha mina föräldrar, syrran och Fredrik (antagligen är de gifta då och har barn), Magnus och Paula (som då ska ha barn) och farfar.

När jag är 27 ska vi skaffa barn och det ska vara en brunögd flicka. Ska början jobba så fort jag kan (vill inte vara mammaledig för länge). Min dotter ska heta Emma eller Lilly och Sonja i andranamn för att hedra min mormor. När hon börjar skolan ska hon trivas och få vänner. Hon ska växa upp i lycka. Hennes framtid kan jag inte styra mer. För hon måste få ha sitt egna liv. Men jag ska lära henne skjuta i alla fall. Mellan 40 och 50 vill jag ha barnbarn och min dotter ska bo nära. När jag är 60 år ska jag gå i pension. Och då ska jag och min man eller sambo börja bowla. Vi ska bli riktigt duktiga och bli med i landslaget. Efter det ska vi resa mycket. Jag vill inte dö förrän jag är 110 år (jag blir nog så gammal för min gamla mormor är 101 år). Ska ha levt ett friskt liv. Detta är min största dröm.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus