Öppna en kennel


2005-04-28

Jag har en dröm att få ”rita” mitt egna hus och bygga det på en härlig tomt, antingen i Sverige eller utomlands. Det ska vara ett hus i gammal stil eller ett USA inspirerat timmerhus men det lutar ju åt ett äldre hus. Man kanske renoverar ett som är gammalt och fallfärdigt, vem vet?

En annan dröm att kunna arbeta med djur eller inredning. Fast den högsta drömmen är väl ändå att kunna vara glad med det man har fast det kanske inte tillhör nåt ut av drömmarna.

Ett mål är att kunna gå någon kurs i att förstå hundar bättre och kanske bli tränare. Det finns ett gymnasium uppåt landet som är helt inriktat på hundar som jag väldigt gärna hade sökt till men det var ingen som ville flytta dit. Jag vet att många som har djur inte kan läsa av dom och deras beteende kan lätt misstolkas. Jag vill lära mig mer om djurs beteende och en sak som skulle vara kul att göra är att resa till Afrika och åka på vildsafari och se hur djuren beter sig i sin riktiga miljö. Det kan man lära sig en massa på.

Jag tänker inte gifta mig innan jag fyllt 24 för jag vill testa det som livet har att erbjuda sen efter det så kan jag skaffa familj mm. Men jag vägrar att bo i storstan. Det vore kul att träffa en kille som älskar naturen och djuren lika mycket som jag.

Jag skulle vilja påverka människor på nåt sätt. Gå med i Greenpeace eller kämpa för kvinnors rätt. Det känns som det skulle behövas.
En svag dröm är att kunna öppna en kennel tillsammans med pappa eller på egen hand. Men det kräver ett enormt arbete.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus