Skaffa ett liv…


2004-12-07


- "Skaffa ett liv". Det är nåt man får höra runt omkring sig. Jag själv har aldrig fått det slängt i mitt ansikte, men jag måste säga att om man skulle få det så skulle kanske en som inte har så bra självförtroende ta det väldigt illa.

Senast förra rasten hörde jag det. Jag blir så arg. Jag var nära att säga att den som sa det skulle skaffa sig ett eget liv själv. Då skulle den få känna hur det känns. Skaffa dig ett liv och sluta klaga på andra. De må vara datornördar som inte gör nåt annat än sitter hemma framför datorn. Men låt det vara deras sak.
- "Skaffa dig ett liv". Ibland säger de det utan anledning.
Bara nåt som kommer ur munnen. De har ingen som helst anledning att kasta skit på någon som inte har gjort dem nåt. Men vad ska man göra åt det? Jag sa till att de skulle låta honom vara. Om jag skulle ha sagt åt dem själva att skaffa ett liv så hade jag fått samma ord tillbaka och vad skulle det sluta med? BARA EN MASSA TJAFS!

Mår nån bra av en massa tjafs?

Mår nån bra av en massa tjafs? Jag skulle inte tro det. Den som började tjafset kanske känner sig viktig och poppis, men i själva verket så krymper den personen i mina ögon. Det är alltid samma personer som börjar tjafsa. De tjafsar med lärare och de tjafsar med alla andra. Det hela ger bara en sämre stämning. Jag tänker inte säga nåt jävla skit som: Det är jul snart, nu måste vi vara snälla mot varandra. Jag skiter i om det är jul eller inte. Man ska inte vara otrevlig utan anledning. Den som säger såna saker kanske själv mår dåligt. Men ska andra få skit för det? NEJ. Den personen får reda ut det med sig själv utan att avreagera sig på andra. Det är sådana personer som skapar oreda och det blir stökigt.

Fan, om den personen kunde tänka sig in i lärarens sits

Fan, om den personen kunde tänka sig in i lärarens sits. Hur jävla roligt kan det vara att komma in ett klassrum fullt med stökiga elever och sen är det en som bara börjar käfta med en, utan anledning? Om man är tjurig, trött eller av någon anledning stör sig på någon så ska man låta det gå ut över den. Håll det för dej själv! Om du skriker ut att du tycker att nån är en tönt eller mes eller nåt liknande, tänk på konsekvenserna. Du kanske inte menade det så hårt, men om du börjar med sånt så kanske andra också kallar den tönt och de kanske menar det. Vad har den som kallas för tönt gjort för att förtjäna det? Inte ett skit! Det hela började med att nån liten snorunge hade en dålig dag. Fatta hur det måste kännas för den som blir kallad saker.

Osäker på sin position

Är det nåt som jag stör mig ännu mer på så är det nån som är osäker på sin position. Han känner att han inte tillhör nåt gäng och därför så snackar han skit om en person. Den enda anledning som han själv säger är att han stör sig på den personen. Den som snackar skit är en väldigt svag person. Han drar dåliga skämt om folk som bara han själv skrattar åt. Allt detta gör han bara för att få uppmärksamhet och för att bli kompis med nån eftersom han tror att han är cool.

Jaja, skulle kunna skriva mycket mer om detta men nu slutar vi...

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
3. orka! fJ0rTiZz :D 2005-09-19
2. hej markus jändel skolan 2005-09-09
1. Stämmer.. Andreas 2005-08-15



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus