SKOLAN m.m.


Marcus Silverbark 2005-09-27

Jag heter Marcus Silverbark och går i 8:an. Året i 7:an var segt för att det inte hände mycket. När man gick i 7:an kände man inte dom som kom från andra skolor utan man gick bara med dom som kom från samma klass.

Efter två veckor var det dags för alla 7:or som ska på läger i Mörtsjöåsen där alla lärde känna varann mer eller mindre under tre dagar. Man var uppdelad i grupper med blandade okända människor som man lärde känna ganska snabbt.

Mitt favoritämne är idrott på grund av att jag är en idrottsmänniska som sysslar både med fotboll och innebandy. Inget ämne är egentligen tråkigt utan mindre roligt. På min fritid spelar jag fotboll och innebandy.. Fotbollen spelar jag i Kristianopel men vi kallar oss för Nopeln. Innebandy spelar jag i Jämjö Ibk. Fotboll är superkul eftersom träningarna är väl upplagda och ger mycket. Fotboll är lätt det roligaste. Innebandy är mindre roligt men ändå kul. Så innebandy är bra så att man håller igång även på vintern.


Snart är det dags för prao. Den första praodelen ska jag till Blekingesjukhuset och laga saker och springa runt. Andra praodelen blir troligtvis uppe i Stockholm på Djurgårdens kansli – En dröm kan bli verklighet. Jag vill åka till Stockholm för att lära mej ännu mera om Djurgården och kanske få träffa alla proffs. Djurgården har spelare från hela världen tex. Sydafrika Finland och spelare från Schweiz. DIF har många utlänningar blandade med svenskar som gör laget bra. Om jag skulle få praoa där skulle jag säkert åka tåg och bo på nåt hotell.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus