Vad är meningen?


Nazif 2007-05-01

Kan inte fatta att människor kan göra så mot andra människor?!

Benny Grunfeldt

Jag kan inte förstå att människor kan göra så mot andra människor. Det Benny Grunfeldt berättade var förskräckligt. Jag tycker verkligen att det var fel. Dom kan inte ha vetat riktigt vad dom höll på med, för det dom gjorde var överdrivet! Att dom kan gasa ihjäl folk på det viset, liksom bara ta livet av dom, vad är meningen? Vad var poängen? Alla var ju liksom människor som dom, nästan likadana som dom till och med.

”Oskyldiga dör”

Tänk hur många oskyldiga som dör, folk som har haft ett normalt liv, folk som inte har gjort dom något, ändå dör dom. Det är liksom inte dom som har gjort något fel, det är ju dom som dödar alla som begår ett stort misstag. Någon borde ha gjort något tidigare.
Men att ingen alls visste om detta var ju lite konstigt. Någon borde väl ha sett eller hört något tidigare? Om ingen alls visste vart alla människor tog vägen, jag tycker att det är lite konstigt. Men allt hände ganska fort.


Malexandermorden

Andres Axelsson som dömdes för polismord gick i den här skolan. Man kan tycka att det är konstigt, att någon ändras så fort, från elev med normalt liv, till sedan polismord och massa annat. Andreas Axelsson verkade vara en schysst och normal kille. Han hade väl ganska bra betyg dessutom. Efter skolan måste han ha förändrats, han träffade säkert några killar, snackade mycket om rån, och hur dom skulle planera och slå till. Dom kan ha planerat ganska bra, det kanske var så Andres Axelsson gick med. Eller så lovade dom att ge honom rätt bra betalt. Han blev nog ganska bra dragen av detta, hans vänner kanske sa rätt mycket för att få med Andreas Axelsson. Men han verkade inte gilla den andra delen av rånet, då dom bombade polisen bakom, och sköt ihjäl honom. Dom sköt på ganska många poliser, ett par dog till och med. Andreas verkade lite borta då dom sköt. Han kände att det här inte var enligt planen. Jag tycker att detta var allvarigt, det var dumt att skjuta efter poliserna. Jag tycker att detta var helt fel av Andreas Axelsson, han var ändå delaktig i detta, även om han inte hade mördat någon.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus