Vi var tvungna att flytta till GS


Mattias 2008-03-31

Tiden här på högstadiet har varit bra. Man har lärt känna fler kamrater. Men man kände ju redan dom från Gullabo. Jag var inte med så många från A-klassen men jag var med några från C och jag hoppas att kunna hålla kontakt med dem i fler år.

Det har inte varit några lektioner som jag inte har tyckt om tills en lärare slutade och den läraren som kom efter var helt dum i huvudet.  Jag går i en grupp som har svårt för sig och hon ger oss lika mycket läxa som i den stora gruppen. Annars har alla lärare varit bra.

Mitt favoritämne är så klart slöjd för jag gillar att jobba med mina händer och det syns på mitt betyg också lika så med hem och konsumentkunskapen. Det var stor skillnad på lektionerna mellan Torsås och Gullabo. För här är lärarna utbildade för ett eller fler ämnen och i Gullabo var lärarna inte alltid utbildade till det ämne som dom undervisade i.

En sak som jag vill jobba med är att bli maskinförare. Jag tror att alla trivdes i klassen och det klassrummet vi gick i men tack vare dom nya 7:orna så var vi tvungna att flytta till gamla skolan. Alla blev helt jävla förbannade. Jag trivdes inte där men andra trivdes kanske mer. Jag trivdes inte för det blev så långt till allt för innan kom man till fritan på en minut men nu tar det ungefär fem minuter. Men förutom det så var det ok.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus