Vissa lärare fick ryck när det låg papper på golvet


Oskar Eriksson 2008-04-08

Det var nog roligast i sjuan. Hade ju lärt känna de flesta tack vare innebandyn och fotbollen.

Det var nog roligast i sjuan. Hade ju lärt känna de flesta tack vare innebandyn och fotbollen. Fast man kände sig lite osäker på sig själv, för är man ifrån Gullaboskola så är det inte lätt. Det hände ofta att en viss lärare fick ryck när det låg papper på golvet. =)

Trots att jag inte bodde i Gullabo så trodde nog alla det ändå, hehe. Det var ganska gutt i 8an men det blev segt och jobbigt med alla prov och sånt. När vi skulle börja nian så flyttade vi till gamla skolan, lite jobbigt för att det är så långt till allt fritan och så vidare. Jag har haft det bra i helhet, tycker jag. De flesta lärarna var ganska bra. Det fanns så klart bättre och sämre. Vi spelade mycket kort i 8:an för det mesta ”Svenne” och poker. Sedan stack de flesta för att ska skaffa sig ”ett liv” i fritan, men jag Ivholm, John och Thomas fortsatte. I nian fick vi också upp en gitarr i klassrummet, det var riktigt gött.

Högstadietiden har gått väldigt fort tycker jag, och nu är man på sista året, så det är ganska skönt faktiskt, men samtidigt tror jag att jag kommer att sakna det lite.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus