2pac


Denis Pasic 2007-09-28

Såg lite i musikhörnan att det bara fanns artiklar om bara rockare/punkare. Tänkte då att 2pac (Amaru Shakur) kunde få vara med. Hoppas du gillar stilen 2pac hade och hoppas du lyssnar på honom idag då efter 11 år under jorden är 2pac bästa rapparen i världen.

Amaru (Tupac) Shakur föddes 16:e juni i New York stadsdelen 'Bronx'. Han växte upp med sin mor Afeni Shakur, som var en aktiv medlem av De Svarta Pantrarna. Hans mor satt i fängelse medan hon väntade honom och en månad efter att hon hade släppts ut ur fängelse, föddes han. Han flyttade sedan till Baltimore där han studerade vid High School for the Performing Arts. Där efter flyttade han till Marin City i Kalifornien. Som rappare debuterade han på låten "Same Song" med Digital Underground på deras EP "This is an EP Release". Efter att även medverkat på gruppens LP "The Son Of The P", satsade han på en solo karriär. 2Pac blev den första rapparen att ha två efterföljande album på första platsen av Billboards topplista.
I mars 1993 arresterades han efter att han slagit regisören Allen Hughes, efter att denne sparkat honom från filmen 'Menace II Society'. I November samma år, blev han även åtalad för skottlosning mot två poliser efter ett traffik bråk.
Några veckor senare blev han och tre andra anklagade för att ha tvingat en 20:årig kvinna till oral sex på ett hotellrum i New York. Han dömdes mot sitt nekande.
En månad efter att han betalat borgen, i November 1994, blev han skjuten fem (5) gånger på väg till en inspelnings studio i New York. Tupac själv hävdade att det inte var ett slumpmässigt rån, utan planerat... I February 1995 döms han till 4 1/2 års fängelse på sex anklagelser, men efter åtta (8) månader i fängelse släpps han mot borgen.
Han hade även gift sig med sin flickvän Keisha Morris, i Maj månad.
Som skådespelare medverkade han i Earnest Dickersons film Juice 1992, vilken följdes av John Singletons Poetic Justice, XX Above The Rim och XX Bullet. Han jobbade med filmen 'Gang-related' när han gick bort.
De körde ner för East Flamingo Road när en Cadillac körde upp gämsides och avfyrade treton (13) skott. Tupac Shakur träffades av fyra (4) skott i brösted och "abdomen". Han opererades två gånger och man tog bort hans högra lunga. Han förklarades död den 13:e September klockan 16:03 vid at University Medical Center of respiratory failure and cardio pulmonary arrest.

Även idag finns det levande bevis på att 2pac lever. Ja precis det. HAN LEVER!
Nu säger du kanske skit på dig det gör han inte alls..
Isåfall läs detta:

Här är 28 skäl till varför han inte skulle vara död.

1.2Pac dog fredagen den 13:de...
2.Las Vegas är en stad med mycket mutor, det innebär att vem som helst kan har förått 2pac; läkare, advokater, journalister med mera...
3.Den vita Cadillacen med attentatsmännen blev aldrig hittad. Hur kan detta hända när Vegas ligger mitt i Öknen ??
4.Det är ett litet svart samhälle på norra sidan av Vegas, detta lilla samhälle är endast 8 kvarter långt, attentatsmännen var svarta, vart tog de vägen? Var gömde de sig ?
5.Den vita Cadillacen med attentatsmännen passerade ett helt följe av 2pac´s killar, flera av dem livvakter, ingen tar upp jakten på dem och det finns inga vittnen... Det fanns heller inga vittnen på gatan, hur kan det stämma? Varför inte, speciellt efter en tungvikts fight i boxning ??
6.Namnet 2pac bytte till inför sista albumet var Makaveli.. Makaveli var en italiensk krigsstrateg som var förespråkare av att fejka sin egna död för att lura fienden... 2pac var mkt fascinerad av Makaveli och hade läst hans böcker flera gånger, kanske han tog Makavelis råd ??
7.Makaveli skrev två böcker innan han dog... Titta på vad 2pac kallar cd-skivorna i dubbel-cd:n All Eyez On Me........just det...Book 1 och Book 2
8.På fordralet av 2pac´s senaste skiva, the 7 day theory, är en bild med 2pac föreställande Jesus på korset... Planerar han en återuppståndelse??
9.Las Vegas ligger mitt i Öknen, varför tog inte en helikopter upp jakten på attentatsmännen?? Om ett Casione hade blivit rånat så hade rånaran snabbt fått helikoptrar efter sej.. Varför blev det inte så vid 2pac´s skottdrama??
10.2pac kremerades dagen efter mordet. Sen när blir man kremerad dagen efter ett mord??
11.Som du läste ovan så är 2pac kremerad, det innebär att ingen kan begära att hans grav skall öppnas som de gjorde med Elvis och Abraham Lincoln.
12.Las Vegas är i relativt stor utsträckning en maffiastad, ingen blir skjuten på strippen. Du behöver praktiskt taget ha tillstånd för att nåt sånt här skall kunna hända... Vem var det som gav order denna gången??
13.12 skott avfyrades mot 2pac´s bil, Suge blev inte träffad av nåt medans 2pac fick massor med kulor i sig. Suge blev bara snuddad av en kula.
14.Suge sa att han körde 2pac till sjukhuset och att de hade en konversation. Hur pass allvarligt träffad var 2pac?? Plus det att det finns delade meningar om påståendet att Quincy Jones´dotter var med i baksätet, först var hon det, men sedan inte... Hur låg det egentligen till med det där ??
15.2pac hade 2 filmer och 3 LP´s som var osläppta när han sköts. Med så många människor upprörda över 2pac´s död, bokstavligt talat, allt kopplat till honom innebär stora summor pengar...
16.2pac´s video till låten "I Ain´t Mad At Cha" förutsåg hans död....
17.2pac bar alltid skottsäker väst, av något konstigt skäl så hade han inte detta denna kväll....Varför inte ??
18.Minnesservicen som var öppna för allmännheten blev inställda både i Los Angeles och Atlanta...
19.I 2pac´s låt "Life Goes On" från skivan "All Eyez On Me" sjöng 2pac att han ville att "alla rappare" skulle rappa på hans begravning....varför ordnade inte Death Row det ??
20.I en intervju med Tupac från 1994, sa han innan han åkte in i fängelse att om han någonsin blev satt i fängelse så skulle han bli värre när han kom ut än han var innan. Det blev han. Han sa också att när han kom ut så skulle det vara som att vara återfödd, var det bokstavligt talat? Han har redan "dött" och när han kom ut från fängelset så var han värre än innan. Till det kan Du lägga att han bytte sitt rap-namn från 2pac till Makaveli, det kan räknas som en återfödelse, allt som fattas är en fysisk återfödelse. Så här långt har han alltså fullföljt mer än hälften av denna profetia.
21.Suge Knight och 2pac är de enda två personerna inom musikbranshen som har tillräkligt med mod att försöka genomföra en operation av detta slag.
22.På 2pac´s senaste album, som är släppt under namnet Makaveli, albumet The 7day Theory står det bara "SIMON" som producent. Det var aposteln som hjälpte Jesus att bära korset och en av de första människorna att bevittna Jesus återuppståndelse. Kan det vara så att Suge är SIMON?
23.Texter till Makaveli albumet har övertygande teman av död och återuppståndelse. T ex på låt 5, "Blasphemy", så säger han "Polare blev skjutna och kom tillbaka återuppstådda". Ett exempel till, på låt 9 "White Man´s World", så säger han "Min tillvaro här blev precis perfekt, tror du jag dör?"
24.Människor som står Death Row nära har själva spekulerat i att skottdramat skulle vara iscensatt.
25.Varför har inte ett bolag som är så stort och mäktigt som Death Row Records erbjudit en summa pengar till den som hittar mördarna?
26.Andra intressanta fakta är med på den senaste skivan. Skivan heter "The Don Killuminati: The 7day Theory" vilket fortfarande är ett mysterium vad det står för. (**Min egna teori är att det har med Nummerologin på punkt 28 att göra.**) På insidan av fordralet står det:
"Exit: 2pac
Enter: Makaveli"
Precis som om 2pac har dött och Makaveli blivit född.
27.Varför har Suge Knigt och resten av staben varit så motvilliga att samarbeta med polisen i försök med att lösa mordet?
28.Det finns många nummerologiska sammanträffanden:
- Tupac sköts exakt 7 månader efter att All Eyez On Me släpptes.
Numret 7 fortsätter att dyka upp:
- Han sköts den 7 september.
- Han överlevde den 7:de, 8:de, 9:de, 10:de, 11:e, 12:e och dog den trettonde. Detta kan förklara "The 7day Theory".
- Hans ålder blir tillsammans 7 (2 + 5).
- Han förklarades död kl. 4.03, vad blir 4 + 0 + 3 ?? Just det..Det blir 7 !!

Visst är det lite konstigt med alla dessa sammanträffanden, MEN vem vet han kanske lever.
R.I.P.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
3. Anonym 2008-04-15
2. .. Legenden 2007-11-28
1. .. Kungen 2007-11-16



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus