Hjärtekrossaren


Lina 7A 2006-03-23

Det var en gång en flicka som gick på en gammal skola som låg mitt ute på prärien. Flickan var väldigt kär i en kille som gick på skolan.

Killen och  flickan brukade prata ibland som t ex säga hej och sånt. Flickan visste att det var många som tyckte om den killen så hon tog det lugnt. En av hennes bästa vänner sa att om hon rör den killen så skulle hon råka illa ut. Flickan ville inte lyssna men hon ville inte heller råka illa ut..

Flickan var väldigt ensam för hennes mamma hade blivit mördad. Och hennes pappa log aldrig igen efter det. Hennes pappa led väldigt mycket, så flickan hade ingen att fråga saker som gällde killar. Hennes vänner var ingen ide att fråga dom skulle bara skratta åt henne. Alla på skolan kallade killen för Hjärtekrossaren. Men det var inget som flickan brydde sig om. Man kallade honom för det bara för att han hade varit otrogen. Men flickan trodde att det var bara för att han var ledsen för något.

En dag så var det disco på skolan för första gången så alla ville förstås dit till och med den lilla flickan. När hon hade klätt på sig sina finaste kläder hon hade var det bara att gå bort till skolans matsal. När hon kom dit såg hon killen som hon tyckte om. Han stod vid ett stort gäng. Alla hans kompisar körde Epatraktor och Atraktor. Killen körde förstås den snyggaste Epan. Hon kunde ju förstås inte sluta att titta åt det hållet. En av hennes kompisar kom fram springande till henne och berättade att dom skulle få åka med killarna. Hennes kompis behandlade verkligen flickan som skit. Men flickan orkade inte bry sig för hon hade inga andra att vara med.

Den killen som alla gillar kom fram och frågade om dom skulle åka med. Flickan blev alldeles till sig. Flickan fick sitta framme hos den snygga killen när han körde. Dom andra tjejerna fick sitt hos hans kompisar. Flickan var jätte glad. Hon och killen började prata lite om allt möjligt. Men plötsligt ville killen ha en puss. Hon gav honom självklart en puss. Killen var jättesnäll och dom pussades hela tiden.

Efter en tid var dom ihop, men en dag kom hennes kompis fram och frågade hur det gick med killen. Flickan sa ju själv klart att det gick bra. Hennes kompis började att skratta. Flickan frågade varför hon skrattade. Hennes vän berättade att hennes kille och hon hade haft sex och massa saker när dom var ihop. Han ville bara ha en tjej så folk inte tror att han inte kan få tjejer. Hon blev alldeles till sig, hon sprang hem gråtande. När hon kom hem frågade hennes pappa vad som hade hänt. För första gången vågade hon berätta. Flickan förstod nu varför han kallades Hjärtekrossaren. Hon ångrar allt med honom. Men inerst inne ångrar hon inget.

Flickan blev vuxen, gifte sig ned en man och har barn. Idag jobbar hon med att hjälpa alla barn som blir sårade och inte vågar prata med sina föräldrar. Hon vill att alla barn ska veta att vuxna är till för att hjälpa dom om det händer något.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus