BLÅVIT


Niklas 2004-02-24

Det var en gång en prins som bodde i ett litet hus mitt ute i skogen med sina sju musketörer. En dag när de var ute på vandring i skogen så mötte dom sin värsta sumofiende - en tjock häxa som hade med sig en apelsin som var förgiftad.

Men det visste inte prinsen som hette prins Adolf. Häxan sade till prinsen att apelsin var det mest värdefulla som fanns i denna skog. Prinsen tyckte att det såg gott ut så han började smaska i sig den där apelsinen. Men efter ett tag så började han må lite dåligt så han gick och lade sig i sin obekväma säng och efter en stund så bara slumrade han in i sin lilla obekväma säng. Och där sov han år in och år ut i 55 år.

Det var en prinsessa som kallade sig för Britta Lund. Hon hade letat efter en prins överallt i städer, affärer, och i skogen. Så en dag när Britta skulle ut och plocka svamp såg hon en liten stuga som hon aldrig sett förr. Hon bestämde sej för att gå in i stugan för att kolla vad som fanns i den. Stugan var lite rutten. Den var säkert flera hundra år gammal. När hon hade varit i stugan och kollat runt en stund tyckte hon att den var mycket fin inuti. Hon gick in i ett rum. Dörren stod på halvglänt. När hon gick in i rummet låg det någon i sängen. Hon gick närmare och närmare sängen. Sen såg hon att det var ju Prins Adolf. Hon blev så glad att hon inte kunde motstå att hoppa upp i sängen och kyssa prinsen och när hon kysste prinsen så helt plötsligt vaknade han upp.

Snipp snapp snut så var denna sagan slut

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut




Kommentarer
2. Ne det är Malmö som är blåvita Anonym 2006-04-18
1. IFK Anonym 2004-11-25



Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus