Den onda prinsessan


Per 2004-02-24

De var en gång en ond prinsessa. Hon hette Beirut och hennes bokstavligt talat tröge Kung och son hette Arne och Gunlög. En dag för si så där tre fyra minuter sen var Gunlög ute och handlade i Konsum där gamla tanter sitter i kassan och skäller på dom som handlar.

Gunlög fick i uppdrag av sin onda styvmor att gå till Konsum och handla chips. Det var minst två meter till Konsum från hoppborgen som Gunlög ville till. Men de var två mil till Konsum från slottet där den onda prinsessan, kungen och Gunlög bodde. Den onda prinsessan ville att Gunlög skulle köpa chips, saltapinnar, chipsdipp och godis för Beirut var värsta godisgrisen.

När Gunlög kom hem till slottet efter att ha handlat, kom han på att han hade glömt nåt, men han kom inte ihåg vad. Men det gjorde Beirut. Det var godiset han hade glömt. Beirut var rosen rasande. Hon tog Gunlög och la honom på ett slaktbord och tog fram en tandborste och kittlade Gunlög till döds. Sen tog hon den tröga kungen och kittlade även honom till döds. Till sist så tog hon sitt eget liv genom att äta Nöt-Créme

Så var denna sagan slut…

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus