Royal League


Micke 2007-02-06

Jaha, då blev det förlust i svenskacupen efter straffarna. Lasse Johansson missade den första straffen vilket var rätt klantigt. Så dom får väl satsa på att komma lite längre upp i tabellen och komma med i Royal League.

Chanserna för det ser ganska så bra ut efter 3-0 vinsten emot IFK Göteborg där både Cesar och Viktor Elm gjorde kyliga avslut. Men det är kanske en nackdel att vara med i Royal League för att spelarna kan bli svårt skadade under dom förhållandena och det är ju inte så kul för brassarna och spela i –10 grader.
Fördelen med det är ju att dom tjänar lite pengar men får dom inte behålla Ari efter denna säsongen är det nog ingen ide att dom ens funderar på Royal League om dom inte kan hitta en ny brasse då det ryktas ju om att han är på väg till Anderlecht och dom är nog villiga att betala en del för honom.

I kväll är det en viktig match på Fredriksskans emot Helsingborg och det kan ju bli en svår uppgift med både Henrik Larsson och Luton Shelton i spetsen. Om Kalmar vinner har dom en bra chans att komma en bit upp i tabellen och hamnar på samma poäng som just Helsingborg.
Sedan den nya tränaren Stuart Baxter tagit över i Helsingborg har det ju gått väldigt bra för dom men vi får väl se vad Kalmar kan göra åt det.
Preliminär startelva för Helsingborg: Daniel Andersson -Erik Wahlstedt, Andreas Granqvist, Fredrik Björck, Franco Miranda –
Olivier Karekezi, Andreas Jakobsson, McDonald Mariga, Fredrik Svanbäck –
Henrik Larsson, Luton Shelton

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus