Dagboken


2006-05-15

18/04 2006
Hej dagboken!

Idag var jag på soptippen och letade mat. Jag träffade Fia som är min hemliga kompis. Det är bara jag som känner henne. För hon har det svårt med sina föräldrar så hon har det lite svårt att träffa kompisar. Det finns en tjej på soptippen som är skitsnygg. Hon heter Maria och är 15 år. Hon har normal kroppsbyggnad. Ändå så letar hon efter grejer på tippen som jag.
Hej då


19/04 2006
Hej kära dagbok!
Idag pratade jag med Maria. Det var jag som gick fram till henne och frågade om vi skulle leta sopor tillsammans. Efter ett tag så hittade jag lite mat. Jag delade maten med henne, hon blev jätteglad. Hon sa att jag kunde följa med henne hem. Det gjorde jag.
Hej då dagboken, ses imorgon


20/04 2006
Hej dagboken!
Inatt sov jag hos Maria. Det var jättekul. Vi sov i samma säng så det var lite varmt men ändå mysigt. Sedan åt vi frukost på tippen. Jag såg Fia men jag gick inte fram till henne för jag ville vara med Maria. Fia känner sig nog lite ensam nu när jag är med Maria. Undrar om Fia gillar mig.
Hej då dagboken


21/04 2006
Hej dagboken!
I natt tänkte jag på Fia. Tänk vad hon måste må dåligt. Hon hade ju bara mig som kompis. Tänk om hon var kär i mig. Ska iväg till tippen nu och leta lite mat
Hej då


22/04 2006
Hej dagboken!

Det är sista sidan. Så det är sista dan jag skriver i dig. Igår så träffade jag Fia. Hon sa att det var lugnt att jag var med Maria. För hon hade träffat en annan kompis så nu har jag inte dåligt samvete längre.
Hej då för evigt dagboken!

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus