Dagboken


Thomas 2006-05-16

25/07/03
Idag har det hänt något fruktansvärt: Jag har blivit rånad.
Och då blev jag väldigt ledsen och började springa allt vad jag kunde. Jag mötte några vuxna människor som jag kände men då undrade dom varför jag sprang så snabbt. Då ropade de på mig och jag sa att jag hade blivit rånad. Dom blev arga och frågade vilka det var, men jag visste inte. Dom gick och frågade en massa andra människor om det var någon som såg det som hände. Men det fanns ingen men han som rånade mig var lite välkänd och så. Då visste nästan alla vilket rångäng det var som gjorde detta.


26/07/04
Idag när jag var ute och gick så såg jag än massa människor som var ute vid en skola. Det var alla gatubarn som stod där ute vid skolan. Då sa ett gatubarn till en kille att han hade DAMP. Då blev det slagsmål och det var blodigt där dom hade varit efter slagsmålet.



27/07/05
Idag har jag varit ute. Jag gick in i en affär och kollade. Jag gick fram till personen som stog i kassan och jag frågade haom om jag kunde hitta ett jobb någonstans. Han sa att jag kunde gå till en marknad och fråga. Då gjorde jag det. Jag gick fram till ett stånd och frågade om jag fick jobba där och det fick jag.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus