Ett gatubrans dagbok


Nazif 2006-05-15

9/05/2006

Jag var jätte hungrig idag, så jag var tvungen att leta upp lite mat. Idag såg jag ett par som misshandlades. Det har varit en jättevarm dag idag, det har varit jobbigt att jobba i denna värmen. Jag jobbar rätt länge och springer ärenden åt dom man jobbar åt.



10/05/2006

Idag har vädret inte varit det bästa, lite molnigt och soligt. Jag jobbar inte idag för att det är söndag och då är alla lediga. Jag var med mina vänner en stund idag. Jag hade tjänat ihop lite pengar och köpte en glass och dricka. Det var jättegott för det var ett tag sen man åt och drack något så gott. Jag har slutat sniffa lim. Det är skönt att inte behöva tänka på det mer, fast det var svårt att sluta.


11/05/2006

Idag har vädret var jättevarmt! Det känns som att det är sommar, det är inte länge kvar till sommarlovet. Idag var det en stor marknad. Jag gick runt och köpte dricka och jobbade åt en person. Det var jättevarmt, så jag slutade tidigt. Jag längtar efter sommarlovet, men jag kommer nog att jobba ändå ett tag. Nu är det exakt 2 år sen jag blev ett gatubarn. Jag rymde hemifrån. Mina föräldrar dom brydde sig inte om mig. Jag funderar på att bo på ett barnhem.


12/05/2006

Idag har dagen varit ganska varm idag med. Jag har jobbat hårt idag också. Mina kompisar jobbade med mig idag på samma jobb, det var kul. Idag har jag inte gjort så mycket alls.

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus