Flickan som blev gatubarn


Elisabeth 7D 2006-05-10

Jag heter Elsa och jag bor i Moskva. Jag sitter på mitt rum och läser ur min bok som jag bara älskar. Jag har läst ur den i snart 2 månader. Jag hade precis kommit hem från skolan . Efter jag kommit hem går jag alltid upp på mitt rum och läser min bok.
Men en dag gjorde jag inte det. Jag hade varit med i ett slagsmål i skolan. Jag kom hem och mina föräldrar satt vid matbordet och väntade på mej. Dom var arga på mig. Dom hade fått reda på att jag varit med i slagsmålet. Dagen efter blev jag utslängd av dom. Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Jag hade inga pengar ,ingen mat .
Jag hade helt plötsligt blivit ett gatubarn. Jag gick och lade mig i en papperslåda som var ungefär i min längd. Dagen efter hittade jag några killar som jag tyckte var rätt schyssta. Men sen på kvällen när vi skulle sova blev jag våldtagen av dom. Jag skrek och slog på dom men jag kunde inte få bort dom från mig. Jag klarade inte det längre så jag gick ner havet och tog livet av mig. Jag orkar inte längre.
Ungefär en vecka efter det så började hennes föräldrar sakna henne så dom började leta efter henne. Dom ringde polisen. Efter en vecka så hittade polisen henne vi sjön död. Polisen åkte hem till flickans föräldrar och berättade den tråkiga händelsen. Mamma och pappan blev helt förstörda. Dom ångrade så mycket att dom slängde ut henne. Dom började tänka att om dom inte skulle kastat ut henne vad som då hade hänt.

Tipsa en vn Skriv ut




Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus