Lottas dagbok


Malin P 2006-05-10

Dagbok 18/04/06

Kära dagbok idag jobbade jag 18 timmar så nu är jag svimfärdig av trötthet. I dag fick jag en hel tia så jag hade råd att köpa lite mat och resten gömde jag, så jag har ifall att jag inte får så mycket har jag det och kan använda det. Jag jobbade först på en marknad och sen sålde jag tidningar vid bilarna. Sen hade jag en timme fri då jag åt och lekte med några av mina kompisar som också hade rast. Nu kan jag inte skriva mer måste sova så jag kan arbeta i morgon
/Lotta


19/04/06

Kära dagbok idag är jag trött och har kräkts hela natten, så jag kan inte jobba idag. Tänkte sova ut nu och sen äta lite. Om jag blir bättre kan jag gå och jobba lite sen. Jag får se annars får jag väl ligga här och sova hela dagen det blir skönt att äntligen få sova ut.
/Lotta


20/04/06

Kära dagbok idag mådde jag bättre så jag jobbade 12 timmar på marknaden och 2 med att sälja tidningar, jag fick 5,50 kr idag, så jag åt bara en macka. Sen sparade jag resten. Nu ska jag gå och leka karegömma med Nina och Carolina. Det är mina bästisar, vi leker varje dag, Minst en timme. Ha det så bra skriver imorgon också.
/Lotta


21/04/06

Kära dagbok nu är jag här igen. Idag är jag fult frisk, ska jobba nu. Jag får se hur länge jag måste jobba men minst 16 timmar på marknaden och 4 med tidningarna så jag kommer ifatt med det jag ligger efter med sen igår. Sen har jag, Nina och Carolina bestämt att vi ska försöka få jobb hos en skräddare så vi kan sy oss lite nya kläder och komma bort från marknaden och allt annat. Hoppas vi får det där jobbet jag behöver både kläder och pengar.
/Lotta


22/04/06

Kära dagbok jag fick inte det där jobbet som skräddare. Jag får försöka någon annan gång. Men jag har även jobbat idag inte så mycket men lite är fortfarande lite däppig över att jag inte fick jobbet, Nina var den ända som fick det så jag och Carolina får vara ensamma idag lite tråkigt, men kul för Nina. Måste gå jag och Carolina ska gå till Nina och kolla vad hon gör.
/Lotta

Kommentera Tipsa en vn Skriv ut







Mest lästa




Matsedel


Skolbiblan


Inläsningstjänst


Senaste från Skolnytt.se


Digilär

Legimus

Creative commons

CC search


Oribi speak








Killsnackpaketet



Stress inför prov

Varför blir vi stressade?

Panik på provet

Läs dig smartare

Plugga effektivt


Gymnasievalspodden

Beslutsguiden - gymnasievalet

RFSL ungdom


Barnkonventionen


Gamingpodden


Hitta hit

Torsåsnytt
Ansvarig utgivare:   Caroline Elnéus
Webmaster:   Caroline Elnéus